Hírek adókedvezmény és Első lakáshitel témában

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

A lakásvásárlási hitelek közül a piaci alapú lakáshitel versenytársa régen a támogatott lakáshitel volt, mely a törlesztés után adókedvezményt adott. Ez a típusú támogatás mára már megszűnt, és a helyébe lépett az állami kamattámogatott lakáshitel, mely esetében az állam közvetve, a bankokon keresztül ad kamattámogatást. A kamattámogatás mértéke mindig az… Tovább: Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!»

Lakáshitel feltételek 2013

Lakáshitel feltételek 2013

Lakáshitel feltételek 2013-ban, és még 2014 elején is várhatóan ugyan azok lesznek, azonban a 2014-es választások utáni állapotokat egyelőre lehetetlen megjósolni. Ugyanis a lakáshitelek támogatása 2010-ig adókedvezmény formájában valósult meg, jelenleg kamatkedvezmény nyújtható, viszont, hogy a jövő mit hoz azt sajnos még nehéz megmondani, mert az is lehet, hogy marad… Tovább: Lakáshitel feltételek 2013»

Adóvisszatérítés lakáshitelből

Adóvisszatérítés lakáshitelből

Adó visszatérítés lakáshitelből azoknak lehetséges már csak, akiknek a lakáshitel szerződése 2006. december 31 előtt lett megkötve és folyósítva. Az adó visszatérítés a törlesztés megkezdésének évében és az azt követő négy adóévben érvényesíthető. Lakáscélú hitel esetében a törlesztésének kedvezménye azonban 2012-ben is, de legutoljára a 2015. adóévben érvényesíthető. Az adókedvezmény igénybe vételének egyik legfontosabb feltétele,… Tovább: Adóvisszatérítés lakáshitelből»

Lakáshitel utáni adókedvezmény

Lakáshitel utáni adókedvezmény

Lakáshitel utáni adókedvezmény már évek óta nem vehető igénybe, de aki 2006. december 31-ig igényelte, annak még igen. Az adókedvezmény a törlesztés megkezdésének évében és az azt követő négy adóévben érvényesíthető. Ha lakáscélú hitelről van szó, akkor a hitel törlesztésének kedvezménye azonban 2012-ben is, de legutoljára a 2015. adóévben érvényesíthető. Az adókedvezmény igénybe vételének… Tovább: Lakáshitel utáni adókedvezmény»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752