Hírek alacsony kamat és Első lakáshitel témában

Fészekrakó lakáshitel program – megéri igényelni!

Fészekrakó lakáshitel program – megéri igényelni!

A fészekrakó lakáshitel konstrukció most is igényelhető még, igen népszerű, és elég sokan is választják. Csak forint alapon igényelhető, devizában nem! A fészekrakó hitel esetében a minimálisan felvehető hitelösszeg 1 millió forint, a maximális pedig a megvásárlásra kerülő ingatlan vételárának, vagy építési összköltségének a 70%-a. Ha a megvásárlásra kerülő ingatlan… Tovább: Fészekrakó lakáshitel program – megéri igényelni!»

Lakáscélú hitel építkezésre – könnyen, egyszerűen!

Lakáscélú hitel építkezésre – könnyen, egyszerűen!

Lakáscélú hitel építkezésre is felvehetünk, a lényeg, hogy amit megépítünk végül, az mindenképpen egy lakóingatlan legyen, és ezt a magyar földhivatal is elismerje. Ha lakáshitelt igénylünk, akkor azt számos lakáscélú költekezésre használhatjuk, ilyen lehet az építési telek megvásárlása, és azon ház, lakás, nyaraló, vagy akár üdülő építése is. A lakáshitelt… Tovább: Lakáscélú hitel építkezésre – könnyen, egyszerűen!»

Lakásvásárlási és felújítási hitel – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási és felújítási hitel – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási és felújítási hitel is igényelhető, méghozzá állami támogatással is! Az állam a lakáshitelekre járó adókedvezményt leváltva, egy teljesen új lakáshitel felvevő ösztönző programot hirdetett, mellyel a bankokon keresztül kamatkedvezményt nyújt az arra jogosultaknak. A gyermekesen járnak a legjobban, mivel minél több gyermek él velünk egy háztartásban, annál nagyobb lehet… Tovább: Lakásvásárlási és felújítási hitel – alacsony kamatokkal!»

Lakáscélú kedvezmény – hány százalék?

Lakáscélú kedvezmény – hány százalék?

A magyar államtól közvetve, a bankokon keresztül lakáscélú kedvezmény kapható államilag támogatott lakáscélú hitel felvétele esetén. Maga az állam nyilván nem tud ilyen kedvezményt adni, mivel nem vagyunk közvetlenül pénzügyi kapcsolatba vele, de a bankkal igen, így olcsóbb hitelhez tudunk jutni. Sajnos a válság miatt eléggé visszaszorult a hitelezés, ezzel… Tovább: Lakáscélú kedvezmény – hány százalék?»

Alacsony lakáshitel kamatlábak

Alacsony lakáshitel kamatlábak

A lakáshitelek kamatlábai igen eltérőek lehetnek, hiszen nincs két egyforma bank, nincs két egyforma ügyfél, és két egyforma lakáshitel igénylés. Minden ügyfél más és más anyagi helyzetben van, a bankok folyamatosan igazítják a konstrukcióikat a pénzpiaci történésekhez, így a lakáshitelek kamatlábait is. Jelenleg egy piaci kamatozású lakáshitel 5-7%-os kamattól indul,… Tovább: Alacsony lakáshitel kamatlábak»

Lakáshitel budapesti Pest megyei ingatlanok esetén kiemelt jövedelemmel

Lakáshitel budapesti Pest megyei ingatlanok esetén kiemelt jövedelemmel

Lakáshitel budapesti Pest megyei ingatlanok esetén kiemelt jövedelemmel igényelhető, ha az ingatlan értéke meghaladja azt az értéket, melyet a bank előír a tulajdonosok részére. Nem csak Budapesten és Pest megyében lehet kiemelt jövedelemmel kedvezőbb konstrukciójú lakáshitelt igényelni, de tény, hogy Pest megye és Budapest az a terület, ahol az ingatlanoknak… Tovább: Lakáshitel budapesti Pest megyei ingatlanok esetén kiemelt jövedelemmel»

A legkedvezőbb lakáshitelek

A legkedvezőbb lakáshitelek

A legkedvezőbb lakáshitelekhez úgy juthatunk, ha a lehető legszélesebb körben körülnézünk a lakáshitel piacon. Minden bankot és hitelintézetet érdemes megkérdezni, be kell menni, hogy mindegyiknél a lakáshiteles ügyintéző a lehető legszélesebb körben felvilágosítást adjon a lehetséges konstrukciókról és előkalkulációt készítsen részünkre. Érdemes bőven időt szánni erre, hiszen később meg fog… Tovább: A legkedvezőbb lakáshitelek»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752