Hírek albérlet és Első lakáshitel témában

Lakáshitel albérlet helyett?

Lakáshitel albérlet helyett?

Manapság a saját ingatlanon gondolkodóknak talán az egyik legfontosabb kérdés, amit el kell dönteni, hogy megéri- e lakáshitelt felvenni, vagy fizetik inkább a megszokott albérleti díjat. Tény és való, hogy mind az albérletnek, mind pedig a lakáshitelnek meg vannak az előnyei és a hátrányai is, így érdemes alaposan meggondolni, hogy… Tovább: Lakáshitel albérlet helyett?»

A nagy kérdés: lakáshitel vagy albérlet?

A nagy kérdés: lakáshitel vagy albérlet?

Sokszor lehet hallani, hogy nagy vitatémának számít az az emberek között, hogy az albérlet a jobb, vagy ha valaki lakáshitelt igényel. Az embereket ez a téma valóban nagyon megosztja, hiszen mind a két lehetőség mellet vannak érvek és ellenérvek is. Nézzük meg most kicsit jobban ezeket! A nagy kérdés: lakáshitel… Tovább: A nagy kérdés: lakáshitel vagy albérlet?»

Lakáshitel vagy albérlet?

Lakáshitel vagy albérlet?

Lakáshitel vagy albérlet? Ez a kérdés elég sokszor felmerül, ha mérlegeljük a két dolgot. Nyilván egy saját lakást az ember szívesebben fizet, mint másnak, ami nem az övé, és a végén majd ki is kell költöznie. De a mérlek másik oldalán ott van a kockázat vállalás is. Ha az ember… Tovább: Lakáshitel vagy albérlet?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752