Hírek állami támogatás és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hitel támogatás 2014 – állami segítség!

Lakáscélú hitel támogatás 2014 – állami segítség!

Lakáscélú hitel támogatás 2014-ben is igénybe vehető. A lakáshitel felvételét kezdeményezőknek nincs más dolguk mint befáradni az egyik bankfiókba, és a lakáshitel igénylőt lapot kitölteni. A fiókos banki ügyintézővel meg kell vizsgálni a helyzetüket, hogy jogosultak lehetnek-e az államilag kamattámogatott lakáshitel igénylésére, mert ha igen, akkor a támogatás igénybe vételéhez… Tovább: Lakáscélú hitel támogatás 2014 – állami segítség!»

Lakáshitelek állami támogatása

Lakáshitelek állami támogatása

Lakáshitelek állami támogatása a bankokon keresztül valósul meg, ők azok akik az államilag kamattámogatott lakáshiteleket kibocsájtják, és igényelhetővé teszik. A támogatás a lakáshitel folyósításától számolva még maximum 5 évig jár, utána visszavált a lakáshitel piaci kamatozású hitellé. Viszont a támogatás mértéke végig ugyan annyi marad mint az törlesztés elején, ez… Tovább: Lakáshitelek állami támogatása»

Államilag támogatott lakáshitel használt lakásra 2013

Államilag támogatott lakáshitel használt lakásra 2013

Államilag támogatott lakáshitel használt lakásra is igényelhető, sőt a használt lakást fel is újíthatjuk, modernizálhatjuk ebből az összegből.  Ez a típusú lakáshitel csak forintalapon kérhető, a devizaalapú lakáshitelezés Magyarországon lényegében meg is szűnt már. Jó tudni, hogy alapértelmezésben, ha lakáshitelt szeretnénk felvenni, akkor annak a kamata 10-15% körül alakul. Természetesen… Tovább: Államilag támogatott lakáshitel használt lakásra 2013»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752