Hírek államilag támogatott lakáshitel és Első lakáshitel témában

Támogatott lakáshitel felújításra

Támogatott lakáshitel felújításra

Támogatott lakáshitel felújításra is felvehető amennyiben szeretnénk a lakásunkat vagy a házunkat kicsit felújítani vagy esetleg bővíteni. Több lehetőség közül is választhatunk, de a legkézenfekvőbbnek egy támogatott lakáshitel felvétele tűnik, mivel annak alacsonyabb a törlesztő részlete és mivel az állami kamattámogatást igénybe vehetjük, ezért a törlesztő részlete is hamar kifut…. Tovább: Támogatott lakáshitel felújításra»

Lakáshitel állami támogatással

Lakáshitel állami támogatással

Lakáshitel állami támogatással is igényelhetőek már, főleg mióta a lakáshitel utáni adókedvezmény megszűnt. Az adókedvezmény arról szólt, hogy bizonyos összeget az igénylő visszakapott vagy megspórolt, ha néhány a bank és az állam által előírt kitételnek megfelelt. Ez már nincs, de helyette az állami támogatású lakáshitelt lehet kérvényezni. tudni, kell, hogy… Tovább: Lakáshitel állami támogatással»

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek igényelhetőek, méghozzá egy külön nyomtatványon, amelyet a lakáshitel igénylő mellé kell kitölteni ahhoz, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy jogosultak vagyunk-e rá. Államilag támogatott lakáshitelek használt lakásra és új lakásra is igényelhető, sőt a használt ingatlant akár fel is újíthatjuk, modernizálhatjuk ebből az összegből. Államilag kamattámogatott lakáshitelek csak forintalapon igényelhetőek, a devizaalapú… Tovább: Támogatott lakáshitelek»

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor ugyan úgy elérhető vagy letölthető a bankok weboldaláról, mint a sima lakáshitel kalkulátorok. Az államilag támogatott lakáshitel lényege, hogy gyermekenként különböző mértékű kamatkedvezményt kaphatunk. Minél több gyermek él velünk együtt a családban, annál nagyon lehet a kedvezmény, mely havi szinten több tízezer forint megtakarítást is jelenthet…. Tovább: Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752