Hírek elmaradás és Első lakáshitel témában

Lakáshitel fizetésének szüneteltetése

Lakáshitel fizetésének szüneteltetése

Lakáshitel fizetésének szüneteltetése általában akkor kérhető a bankoktól, ha valamilyen önhibánkon kívüli dolog miatt nem tudjuk a lakáshitel összegét havi szinten rendezni. Ez lehet baleset miatt, elhúzódó kórházi kelezés általi munkaképtelenség miatt, vagy számos családi okból. Ha bármilyen gondunk van, akkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb a bank tudtára adjuk…. Tovább: Lakáshitel fizetésének szüneteltetése»

Lakáshitelt nem tudom fizetni – mi a megoldás?

Lakáshitelt nem tudom fizetni – mi a megoldás?

Ha valaki a lakáshitelt nem tudja fizetni, akkor erről a bankot mindenképpen még időben értesíteni kell. A lakáshitel nem fizetése önmagában még nem jelent katasztrófát, ha ez úgymond ellenőrzött keretek között zajlik. Hiszen mi történik ekkor? Ha a lakáshitellel rendelkező bármilyen okból elveszti az állását, vagy kórházba kerül, illetve bármilyen… Tovább: Lakáshitelt nem tudom fizetni – mi a megoldás?»

Lakáshitel törlesztés elmaradása

Lakáshitel törlesztés elmaradása

Lakáshitel törlesztés elmaradása esetén a lakáshitel szerződé még nem lesz automatikusan felmondva, azonban a hitelfelvevő komoly gondba kerülhet akkor, ha az elmaradása meghaladja a 90 napot és mellé meghaladja a tartozás összege a mindenkori minimálbér összegét. Ha elmaradásba kerül valaki a lakáshitele kapcsán és nem tudja fizetni a törlesztő részletét,… Tovább: Lakáshitel törlesztés elmaradása»

Lakáshitel nem fizetés esetén – mi a következmény?

Lakáshitel nem fizetés esetén – mi a következmény?

Lakáshitel nem fizetés esetén több féle következmény lehet, attól függ, hogy rövidtávon, középtávon vagy hosszútávon gondolkozunk. Rövidtávon a bank elkezd értesítést küldeni akár SMS-ben, akár postai úton felszólító levél formájában, vagy akár emailben is, arról, hogy mekkora a hátralék a lakáshitelen és mióta áll az fenn. Az értesítés egy bizonyos… Tovább: Lakáshitel nem fizetés esetén – mi a következmény?»

Lakáshitel adósság

Lakáshitel adósság

Lakáshitel adósság könnyen összegyűlik, amennyiben a lakáshitel törlesztő részletének fizetése valamilyen oknál fogva elmarad. Nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy a lakáshitel szerződésben foglalt dátumig befizessük a hitelünk törlesztő részletét, ugyanis, ha elmaradásba kerülünk, akkor kellemetlen következményekkel kell szembenéznünk. Jó tudni, hogy a lakáshitel törlesztésének fordulónapja, azaz a dátum ameddig… Tovább: Lakáshitel adósság»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752