Hírek első lakás és Első lakáshitel témában

Lakáshitel fiataloknak: mennyire könnyű megkapni?

Lakáshitel fiataloknak: mennyire könnyű megkapni?

Manapság minden fiatalnak és idősebbnek az az egyik legnagyobb életcélja, hogy legyen egy saját lakása, vagy épp háza, hiszen csak ilyenkor lehetnek igazán nyugodtak, hogy mindig van hova hazamenni. Hiteligénylés nélkül azonban kevesen tudnak belevágni az első lakásuk megvásárlásába, hiszen ritka dolognak számít az, hogy valaki a teljes ingatlan árral… Tovább: Lakáshitel fiataloknak: mennyire könnyű megkapni?»

Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?

Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?

Előbb- utóbb minden ember életében eljön az az idő, mikor saját otthonra kezd vágyni a szülő ház vagy épp egy albérlet helyett. Azonban első, saját lakást venni nem is olyan könnyű, ha csak nincs az ember mögött egy olyan szintű anyagi háttér, ami nem követeli meg azt, hogy hitelt is… Tovább: Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?»

Lakáshitel első lakásra

Lakáshitel első lakásra

Lakáshitel első lakásra is felvehető, méghozzá általában jobb kondíciókkal, mintha már többedig hitelt vennénk fel vagy már többedig lakáshitelen lennénk túl. Ugyanis általában a bankok egy első lakáshitel felvételénél jobb ajánlatot tudnak nyújtani részünkre, ami a kamatot és a lakáshitel részleteit illeti. A lakáshitel csak forintban vehető fel és forintban… Tovább: Lakáshitel első lakásra»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752