Hírek építkezés és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hitel építkezésre – könnyen, egyszerűen!

Lakáscélú hitel építkezésre – könnyen, egyszerűen!

Lakáscélú hitel építkezésre is felvehetünk, a lényeg, hogy amit megépítünk végül, az mindenképpen egy lakóingatlan legyen, és ezt a magyar földhivatal is elismerje. Ha lakáshitelt igénylünk, akkor azt számos lakáscélú költekezésre használhatjuk, ilyen lehet az építési telek megvásárlása, és azon ház, lakás, nyaraló, vagy akár üdülő építése is. A lakáshitelt… Tovább: Lakáscélú hitel építkezésre – könnyen, egyszerűen!»

Építési lakáshitel

Építési lakáshitel

Építési lakáshitelt is vehetünk fel, a lényeg, hogy a lakáshitel felvétele után a hitelből való költekezés lakáscélú legyen, azaz építhetünk belőle lakást, házat, nyaralót, vagy bármilyen olyan épületet melyet a földhivatal el tud lakóépületnek ismerni és jelzálogot is lehet rá bejegyezni. Elég kevés az építkezés manapság, melyet főleg a pénzügyi… Tovább: Építési lakáshitel»

Lakáshitel felhasználása

Lakáshitel felhasználása

Lakáshitel felhasználása lehetséges többféleképpen is. Oda kell figyelnünk rá, hogy a lakáshitel összegét csak lakáscélú költekezésre használhatjuk. Lakáscélú lehet egy lakás vásárlása, vagy egy ház megvétele is. Teljesen mindegy, hogy a megvásárolandó ingatlan használt, vagy új, megvehetjük a lakáshitelből. A lakáshitelt építkezésre is fordíthatjuk, építhetünk belőle házat, nyaralót, vagy bármilyen… Tovább: Lakáshitel felhasználása»

Lakáshitel építésre

Lakáshitel építésre

Lakáshitel építésre ugyan úgy felvehető, mint lakás vásárlására. A leglényegesebb egy építkezésre felvett lakáshitelnél, hogy a hitelből elkészült ingatlan az elkészülte után lakóépületnek legyen a releváns hatóságok által nyilvánítva, és az erről szóló igazolást be tudjuk a banknak mutatni. Az elkészült ingatlan lehet lakás, ház, nyaraló, vagy bármilyen lakóépület. Az viszont fontos, hogy… Tovább: Lakáshitel építésre»

Lakáshitel építkezésre – mennyit kaphatok?

Lakáshitel építkezésre – mennyit kaphatok?

Lakáshitelt építkezési célból is lehet igényelni. Amennyiben lakóingatlant szeretnénk építeni, folyamodhatunk akár kamattámogatott lakáshitelért is. Azonban igénylés előtt fontos pár dologgal tisztában lenni. Építkezésre felvett lakáshitel kamata piaca alapú lakáshitel esetén 10-15%, valamint a teljes hiteldíj mutató (THM) is 10% körül szokott lenni. A pénzintézetek majdnem mindegyike általában valamilyen kedvezményt/akciót… Tovább: Lakáshitel építkezésre – mennyit kaphatok?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752