Hírek forinthitel és Első lakáshitel témában

Lakáshitel forint alapon

Lakáshitel forint alapon

Az elmúlt hetek, de főleg az elmúlt napok nyomán ritkán látott forintgyengülés tapasztalható, emiatt az euró, a dollár, és a svájci árfolyama is igen megugrott, amely nagyon rossz hír a devizában eladósodottaknak, hiszen 10-20 forinttal többet kell most egy-egy devizáért fizetni, mely igencsak megemeli a havi törlesztőrészlet nagyságát. Ezért is… Tovább: Lakáshitel forint alapon»

Lakáshitel 5 éves kamatperiódus – előfordulhat!

Lakáshitel 5 éves kamatperiódus – előfordulhat!

Lakáshitel 5 éves kamatperiódussal is akár igényelhető. Nagyon sok bank ajánl mostanában különböző akciózott lakáshitel termékeket, érdemes bemenni a fiókokba és megérdeklődni a részleteket, mert az is előfordulhat, hogy a kamatperiódus nem 6 hónap, azaz fél év, hanem annál sokkal hosszabb, 5 év is lehet. Minél hosszabb a kamatperiódus hossza,… Tovább: Lakáshitel 5 éves kamatperiódus – előfordulhat!»

Kamattámogatott lakáshitel 2013

Kamattámogatott lakáshitel 2013

Otthonteremtési kamattámogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett vehető igénybe használt lakás vételére vagy felújítására, valamint új lakás építésére illetve vásárlására lakáshitel felvétele esetén. A felvehető hitelösszeg 2013-ban a következőképpen alakul: Új lakás vásárlására vagy építésére maximum 10 millió forint vehető fel; használt lakás vásárlására illetve felújítására pedig maximum 6 millió forint. Nagyon… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel 2013»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752