Hírek hátralék és Első lakáshitel témában

Lakáshitel fizetésének szüneteltetése

Lakáshitel fizetésének szüneteltetése

Lakáshitel fizetésének szüneteltetése általában akkor kérhető a bankoktól, ha valamilyen önhibánkon kívüli dolog miatt nem tudjuk a lakáshitel összegét havi szinten rendezni. Ez lehet baleset miatt, elhúzódó kórházi kelezés általi munkaképtelenség miatt, vagy számos családi okból. Ha bármilyen gondunk van, akkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb a bank tudtára adjuk…. Tovább: Lakáshitel fizetésének szüneteltetése»

Lakáshitelt nem tudom fizetni – mi a megoldás?

Lakáshitelt nem tudom fizetni – mi a megoldás?

Ha valaki a lakáshitelt nem tudja fizetni, akkor erről a bankot mindenképpen még időben értesíteni kell. A lakáshitel nem fizetése önmagában még nem jelent katasztrófát, ha ez úgymond ellenőrzött keretek között zajlik. Hiszen mi történik ekkor? Ha a lakáshitellel rendelkező bármilyen okból elveszti az állását, vagy kórházba kerül, illetve bármilyen… Tovább: Lakáshitelt nem tudom fizetni – mi a megoldás?»

Lakáshitelt nem fizetők – mi a következmény?

Lakáshitelt nem fizetők – mi a következmény?

Lakáshitelt nem fizetők esetében a bank felszólítja az adóst a hátrelék rendezésére. A hátralékot sokféleképpen lehet rendezni. Ha nem tudjuk fizetni a lakáshitelt akkor a bankok többféle lehetőséget szoktak felkínálni mielőtt külső behatásra küldenék az ügyet vagy végrehajtásra – melyet minkét fél érdeke messze elkerülni. Meglehet, hogy valamilyen válságba kerültünk,… Tovább: Lakáshitelt nem fizetők – mi a következmény?»

Lakáshitel hátralék visszafizetése – mennyi időm van rá?

Lakáshitel hátralék visszafizetése – mennyi időm van rá?

Ha lakáshitelünkön esetleg hátralék halmozódik fel, akkor ne habozzunk felvenni a kapcsolatot az adott bank valamelyik ügyintézőjével, vagy a követeléskezelési osztályon, vagy a fiókban, ahol a lakáshitelt igényeltük. Ne szégyelljünk segítséget kérni, nem vagyunk egyedül pénzügyi problémáinkkal, sok ilyen esettel foglalkozott már a bank, fognak tudni segíteni, a lényeg, hogy… Tovább: Lakáshitel hátralék visszafizetése – mennyi időm van rá?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752