Hírek hiteligénylés és Első lakáshitel témában

Lakáshitel ügyintézési idő

Lakáshitel ügyintézési idő

Lakáshitel ügyintézési idő több mindentől függ. Általánosságban elmondható, hogy 1-2 hónapnál nem szokott tovább tartani. Természetesen minél egyszerűbb ügyletről van szó, annál gyorsabban és minél bonyolultabb, annál hosszabb ideig tarthat, míg az igénylés leadásától eljutunk a lakáshitel folyósításáig. Az igénylésnél a dokumentumok beszerzése szokta általában nagyon lelassítani az ügyet. Sajnos… Tovább: Lakáshitel ügyintézési idő»

Lakáshitel használt házra

Lakáshitel használt házra

Lakáshitel felvétele használt házra is természetesen lehetséges, mivel ez is lakáscélú költekezésnek minősül, mivel lakáshitelről van szó. A lakáshitel felvételénél nagyon fontos, hogy az ingatlan értékének maximum 60-80%-át kaphatjuk meg mint hitelösszeg, mely használt ház esetén inkább 60-70%, bár ez attól is függ, hogy országon belül hol helyezkedik el a… Tovább: Lakáshitel használt házra»

Lakáshitel minimum önerő – mennyi kell?

Lakáshitel minimum önerő – mennyi kell?

Lakáshitel felvételéhez a minimum önerőre  mindig szükség van. A bank aki a lakáshitel összegét nyújtja számunkra, kíváncsi rá, hogy mennyi pénzt tudunk összespórolni, mi az az összeg amit adott jövedelem mellett félre tudunk tenni. Minden lakáshitel igénylés esetén a bank megvizsgálja, hogy az igénylőnek milyen az éppen aktuális vagyoni helyzete,… Tovább: Lakáshitel minimum önerő – mennyi kell?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752