Hírek jövedelemigazolás és Első lakáshitel témában

Lakáshitel jövedelem nélkül is igényelhető már?

Lakáshitel jövedelem nélkül is igényelhető már?

Sokan nem is gondolnak bele abba, még a folyamat elején, hogy mekkora dolognak is számít egy lakáshitel igénylése. Az elején még könnyedén fizethető havi törlesztők azonban, az évek múlásával egyre inkább súlyként nehezedhetnek az ember vállára, hiszen egy váratlan helyzetben akár már gondot is okozhat a rendszeres és pontos fizetése…. Tovább: Lakáshitel jövedelem nélkül is igényelhető már?»

Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?

Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?

Előbb- utóbb minden ember életében eljön az az idő, mikor saját otthonra kezd vágyni a szülő ház vagy épp egy albérlet helyett. Azonban első, saját lakást venni nem is olyan könnyű, ha csak nincs az ember mögött egy olyan szintű anyagi háttér, ami nem követeli meg azt, hogy hitelt is… Tovább: Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?»

Lakásvásárlási hitel – jövedelemigazolás nélkül

Lakásvásárlási hitel – jövedelemigazolás nélkül

Lakásvásárlási hitel jövedelemigazolás nélkül csak igen kivételes helyzetben igényelhető. A legtöbb bank és hitelintézet elvárja a hitel igénylőjétől, hogy legyen fix munkahelye, ahonnan havi szinten legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő havi jövedelme érkezzen az egyik bank folyószámlájára. Minden ügyfél, és minden ügylet más és más, nincs két egyforma hitelszerződés, így… Tovább: Lakásvásárlási hitel – jövedelemigazolás nélkül»

Lakáshitel hitelképesség

Lakáshitel hitelképesség

Lakáshitel hitelképesség kivizsgálása egy elég hosszadalmas és komplex folyamat, melyet a bankok back office részlege szokott elvégezni, miután befogadott minden a lakáshitelhez szükséges dokumentumot. Ezekre nagy szükség van, hiszen ezek nélkül nem lehetne kikalkulálni, hogy mekkora törlesztő részlettel lehet a hitel folyósítani, és mekkora futamidő fog ehhez társulni. Bekérik ilyenkor… Tovább: Lakáshitel hitelképesség»

Lakáshitel külföldieknek – lehet?

Lakáshitel külföldieknek – lehet?

Lakáshitel külföldieknek is igényelhető. Ha nem magyar állampolgárok vagyunk, de szeretnénk felvenni Magyarországon lakáshitel, akkor ennek különösebb akadálya nincs. A lakáshitel felvételének menetét nem befolyásolja az, hogy nem vagyunk magyar állampolgárok. A lényeg az, hogy legyen elég jövedelmünk, amiből fizetni tudjuk a hitelt és fedezetünk, ami a banknak megfelel. A… Tovább: Lakáshitel külföldieknek – lehet?»

Lakáshitel jövedelemigazolás nélkül – lehetséges?

Lakáshitel jövedelemigazolás nélkül – lehetséges?

Lakáshitel felvételénél mindig is kiemelkedősen fontos volt, hogy valamilyen módon – főleg papír alapon – igazolni tudjuk fizetésünk meglétét, vagy valamilyen formában a rendszeres bevételeinket részletesen felmutathassuk az adott pénzintézetnek. Míg a 2008-as év őszén kirobbant válság előtt némely esetekben eltekintettek a jövedelemigazolás benyújtásától, addig a válság után a lakáshitel… Tovább: Lakáshitel jövedelemigazolás nélkül – lehetséges?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752