Hírek kamatkedvezmény és Első lakáshitel témában

Lakáscélú kölcsön – egyre jobb kamatokkal!

Lakáscélú kölcsön – egyre jobb kamatokkal!

A lakáscélú kölcsönök elérhetősége egyre jobb és jobb, köszönhetően annak, hogy a magyar jegybank, ismét történelmi mélypontra vágta az alapkamatot. Így azok, akik most szeretnének lakáshitelhez jutni, minden bizonnyal a legalacsonyabb kamatokon tudják ezt megtenni. A lakáshitel kamatai 6-7% körül alakulnak most. Azonban léteznek olyan konstrukciók is, melyekkel még lejjebb… Tovább: Lakáscélú kölcsön – egyre jobb kamatokkal!»

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak is igényelhető, sőt, nekik éri meg legjobban ezt a típusú lakáshitel konstrukciót kérni, mivel a bankok inkább adnak fiataloknak lakáshitelt, mivel nekik alacsonyabb kamattal nagyobb összeget tudnak biztosítani és nincs olyan nagy kockázata, mivel bőven van még idejük a lakáshitel visszafizetni. A lakáshitelt általában úgy adják a… Tovább: Kedvezményes lakáshitel fiataloknak»

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Ha első első lakáshitelünket igényeljük, akkor érdemes mindjárt egy kombinált hitelben gondolkozni, hiszen így számos előnyhöz juthatunk és különböző akciókat foghatunk ki. A lakáshitel igénylés legelején érdemes mindig alaposan utána érdeklődni minden banknál és pénzintézetnél, hogy mekkora törlesztő részlettel, milyen hosszúságú futamidővel, milyen összegű lakáshitelhez juthatunk. Ha kiválasztottuk az adott… Tovább: Első lakáshitel országos takarékszövetkezet»

OTP lakáshitelek

OTP lakáshitelek

OTP lakáshitelek többféleképpen is igényelhetőek. Köszönhetően az egyre modernizálódó rendszereknek, már nem kötelező egy gyors lakáshitel kalkulációért a bankba fáradnunk egyenesen a fiókba, hanem kérhetünk akár telefonos visszahívást is, elég ha megadjuk egy internetes felületen, hogy pontosan mi érdekel bennünket és megspóroljuk még a telefonköltséget is. Az OTP Bank lakáshitelt… Tovább: OTP lakáshitelek»

Első lakáshitel

Első lakáshitel

Első lakáshitel felvétele abból a szempontból egyszerűbb, hogy nincs másik lakáshitelünk, és még élhetnek azok a kedvezmények, melyek egy első lakáshitel felvételénél életbe léphetnek. Azonban amennyiben még nem rendelkezünk lakáshitellel, úgy érdemes az ezzel kapcsolatos tanácsokat megfogadni és belefogni a lakáshitel igénylésébe. Lakáshitel igénylésbe csak akkor fogjunk, ha biztosan vissza… Tovább: Első lakáshitel»

Lakáshitel akció

Lakáshitel akció

Lakáshitel akció és kedvezmény egyre több banknál és pénzintézetnél van meghirdetve. Aki lakáshitelt szeretne felvenni, annak alaposan utána kell néznie, hogy hol, és milyen feltételek mellett vesz fel lakáshitelt, és abból milyen ingatlant vesz vagy újít fel. Lakáshitelt többféle célra is fel lehet venni, legyen az lakás vagy ház vásárlása,… Tovább: Lakáshitel akció»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752