Hírek költségek és Első lakáshitel témában

Lakásvásárlási hitel költségei – mik is ezek pontosan?

Lakásvásárlási hitel költségei – mik is ezek pontosan?

Lakásvásárlási hitel költségei között több elem is található. A lakáshitelek felvétele a bankfiókban az igényléssel kezdődik, úgynevezett induló költségekkel. Ha a lakáshitelt még nem folyósították ki, már akkor lehet igénylési díj vagy esetleg hitelbírálati díj. Ezen felül a Takarnet lekérés, és egyéb földhivatali díjak, KHR adatbázis lekérés melyek emelhetik a… Tovább: Lakásvásárlási hitel költségei – mik is ezek pontosan?»

Lakáshitel induló költségek

Lakáshitel induló költségek

Lakáshitel induló költségei igen változóak lehetnek. Mint ahogy itt a többi cikkben is írjuk ahány bank annyi konstrukció, minden ügylet és ügyfél más és más, nincs standard egyfajta hitel egyfajta díjakkal és kamatokkal. Mindig az adott konstrukciótól és az adott ügyfél és annak anyagi helyzetétől függ egy lakáshitel díjazása és… Tovább: Lakáshitel induló költségek»

Lakáshitel induló költségek nélkül

Lakáshitel induló költségek nélkül

Lakáshitel induló költségek nélkül is igényelhető bizonyos esetekben, hiszen a bankok sokszor akcióznak úgy egy lakáshitel konstrukciót, hogy az induló költségeket részben vagy akár teljesen elengedik. De mikor lehetséges ez? Ki jár ezzel jól. Ha alaposan megvizsgáljuk a dolgot, akkor a bankok általában két eshetőséget ajánlanak fel, ezekből kellene az… Tovább: Lakáshitel induló költségek nélkül»

Lakáshitel kevés önerővel – így is lehet

Lakáshitel kevés önerővel – így is lehet

Lakáshitel felvétele manapság kevés önerővel is lehetséges. Önerőre az esetek többségében azért van szükség, mert a bank nem fogadja el azt, ha valaki teljesen a nulláról szeretne felvenni hitelt, mert a hitelképesség nemcsak a fizetésben merül ki, hanem abban is, hogy az ember tud-e havonta félretenni. Hiszen, ha nem, akkor… Tovább: Lakáshitel kevés önerővel – így is lehet»

Lakáshitel felvétel költségei

Lakáshitel felvétel költségei

A lakáshitel felvétel költségei minden esetben pénzintézetfüggők, ahány bank vagy hitelközpont annyi féle különböző költség merülhet fel. Ezek néha magasabbak, néha alacsonyabbak, de mindenképpen oda kell figyelnünk a nekünk legmegfelelőbb arányokra. Hiszen hiába alacsonyabb egyik helyen a teljes hiteldíj-mutató, ha például maga a hitel kamata magasabb: magyarul az elején kis… Tovább: Lakáshitel felvétel költségei»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752