Hírek Lakáshitel önerő és Első lakáshitel témában

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül és ki tudja számolni a lakáshitel törlesztő részletét, azonban nagyon fontos, hogy az önerőhöz a bankok igencsak ragaszkodnak. A lakáshitel kalkulátor nem feltétlenül önerő feltüntetésével működik csak, ki lehet azt anélkül is tölteni, lényeg, hogy minden információt a megfelelő helyre írjunk be. A bankok az önerőt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül»

Lakáshitelek fiataloknak – érdemes igényelni

Lakáshitelek fiataloknak – érdemes igényelni

Lakáshitelek felvétele fiataloknak is lehetséges, azonban természetesen csak felnőtt, nagykorú természetesen belföldi személy igényelheti, tehát egyértelmű, hogy kiskorú ezt nem teheti meg, még akkor sem, ha bármilyen jogcímen jövedelemhez jut. Ezt nagyon szigorú törvények szabályozzák, áthágni nem lehet. Lakáshitelek igénylése fiatal (már nagykorú) korban azért érdemes, mert fiatalságuk lévén még… Tovább: Lakáshitelek fiataloknak – érdemes igényelni»

Mennyi lakáshitelt kapok?

Mennyi lakáshitelt kapok?

Az, hogy egy lakáshitel igénylő mennyi lakáshitelt kaphat, az több mindentől függ. A középpontban a jelzálog fedezetképpen szolgáló ingatlan értéke és értékbecslése áll. Illetve az igénylő rendszeres havi bevételeitől is sok minden függ. A lakáshitel igénylése és a folyósítása között standard esetben 4-6 hét áll. Néha több, néha kevesebb, mindenképpen… Tovább: Mennyi lakáshitelt kapok?»

Lakáshitel kevés önerővel – így is lehet

Lakáshitel kevés önerővel – így is lehet

Lakáshitel felvétele manapság kevés önerővel is lehetséges. Önerőre az esetek többségében azért van szükség, mert a bank nem fogadja el azt, ha valaki teljesen a nulláról szeretne felvenni hitelt, mert a hitelképesség nemcsak a fizetésben merül ki, hanem abban is, hogy az ember tud-e havonta félretenni. Hiszen, ha nem, akkor… Tovább: Lakáshitel kevés önerővel – így is lehet»

Lakáshitel felvételének feltételei – teljesíthetőek?

Lakáshitel felvételének feltételei – teljesíthetőek?

Lakáshitel felvételének a feltételeit érdemes mindenképpen letisztázni előre, mielőtt belevágunk az igénylésbe.  Nem biztos, hogy túl sok van, viszont amelyeket feltételnek szab a bank, azt nagyon komolyan veszik. Ilyen a legalsó és legfelső korhatár, az ingatlan fedezet szükségessége, esetenként az önerő is, valamint a jövedelem megléte. Legalább 18 éves korúnak… Tovább: Lakáshitel felvételének feltételei – teljesíthetőek?»

Lakáshitel önerő nélkül – ingatlan is elég?

Lakáshitel önerő nélkül – ingatlan is elég?

Lakáshitel igényléséhez a legtöbb esetben szükség van önerőre is, de általában a bankok saját eljárásrendjük szerint, a hatályos jogszabályokat és törvények betartása mellett dönthetnek saját hatáskörön belül arról, hogy az önerő mértéke mekkora legyen, illetve egyáltalán szükség legyen-e rá. Az önerő mértéke természetesen a lakáshitel összegének függvénye főleg, de általában… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül – ingatlan is elég?»

Önerő lakáshitelhez

Önerő lakáshitelhez

Lakáshitel felvétele esetén valamilyen formában önerőre mindenképpen szükség van. De mi is pontosan az önerő? Önerő lehet megtakarított pénzösszeg, vagy akár ingatlan is – esetleg mindkettő. Minél több van ingatlanból, annál kevesebb megtakarított pénzre lesz szükség. Egy ingatlan esetében a felveendő hitelösszeg legalább 25%-át szokták kérni a pénzintézetek. Az önerő… Tovább: Önerő lakáshitelhez»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752