Hírek online és Első lakáshitel témában

Hogyan történhet a lakáshitelek leggyorsabb összehasonlítása?

Hogyan történhet a lakáshitelek leggyorsabb összehasonlítása?

Azok, akik eldöntötték, hogy saját ingatlant vásárolnak, nincsenek könnyű helyzetben. Vannak persze szerencsések, akik rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy ki tudják egészében fizetni gond nélkül a vételárat, ám sokan kényszerülnek arra, hogy lakáshitelt igényeljenek a vásárláshoz. Egyre több bank és pénzintézet található ma Magyarországon, nem mindig egyszerű megtalálni közülük az épp… Tovább: Hogyan történhet a lakáshitelek leggyorsabb összehasonlítása?»

Lakáshitel online segítséggel?

Lakáshitel online segítséggel?

Az, hogy valaki elhatározza, hogy álmai otthonának megvásárláshoz lakáshitelt fog igényelni, nagy lépésnek számít. Hosszú hosszú évekre is lekötheti magát az ember egy lakáshitellel, mely bizony minden hónapban fix és állandó költséget fog jelenteni. Csak akkor szabad belevágni, ha valóban úgy érzik, hogy tudják vállalni a törlesztést, hiszen a bankok… Tovább: Lakáshitel online segítséggel?»

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor letölthető a bankok weboldalairól, használatuk pedig kifejezetten egyszerű. Ha meg szeretnénk tudni, hogy mekkora lesz a várható törlesztő részlet, akkor érdemes kipróbálni ezeket a kalkulátorokat. Nem kell félnünk a használatuktól, hiszen csak néhány adatot kell felvinnünk, és ki is jön az eredmény. Egy egyszerű példa: ha… Tovább: Online lakásvásárlási hitel kalkulátor»

Online lakáshitel kalkulátor

Online lakáshitel kalkulátor

Online lakáshitel kalkulátor használata igen egyszerű, a lényeg, hogy a lakáshitel kalkulátorba  minden olyan adatot be kell vinnünk, amely érdekes lehet a lakáshitel felvétele szempontjából. Ilyen lehet a felvenni kívánt lakáshitel összege, a jövedelmünk, a lakáshitel futamideje, vagy akár a lakáshitel havi szinten az igénylő által vállalt maximális törlesztő részlete…. Tovább: Online lakáshitel kalkulátor»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752