Hírek önrész és Első lakáshitel témában

Lakáshitel minimum önrész

Lakáshitel minimum önrész

Lakáshitel felvételéhez a minimum önrész általában változó, a lakáshitel összegéhez szokott kötődni, maximum 10-15% lehet, de van olyan bank, akinek akár 5% is elég. Az önrész mértéke függ annak az ingatlannak az értékétől is, melyet a lakáshitelbe ajánlunk fel mint ingatlan fedezet. Erre az ingatlan fedezetre lesz a jelzálogszerződés is… Tovább: Lakáshitel minimum önrész»

Lakáshitelek fiataloknak – érdemes igényelni

Lakáshitelek fiataloknak – érdemes igényelni

Lakáshitelek felvétele fiataloknak is lehetséges, azonban természetesen csak felnőtt, nagykorú természetesen belföldi személy igényelheti, tehát egyértelmű, hogy kiskorú ezt nem teheti meg, még akkor sem, ha bármilyen jogcímen jövedelemhez jut. Ezt nagyon szigorú törvények szabályozzák, áthágni nem lehet. Lakáshitelek igénylése fiatal (már nagykorú) korban azért érdemes, mert fiatalságuk lévén még… Tovább: Lakáshitelek fiataloknak – érdemes igényelni»

Lakáshitel önrész nélkül – mennyi az önrész?

Lakáshitel önrész nélkül – mennyi az önrész?

Lakáshitel igénylése önrész nélkül se lehetetlen, de tény, hogy ha rendelkezünk valamennyi megtakarítással, bankbetéttel vagy egy kis befektetéssel valahol, akkor előnnyel indulunk szinte minden magyarországi pénzintézetnél, ha lakáshitel kérvényezésére mellett döntünk. A legtöbb esetben alapértelmezésben kell önerő, főleg, ha 5 millió forint feletti lakáshitelt szeretnénk folyósíttatni. A bankok saját hatáskörben,… Tovább: Lakáshitel önrész nélkül – mennyi az önrész?»

Lakáshitel 0 önrésszel – mennyit vehetek fel?

Lakáshitel 0 önrésszel – mennyit vehetek fel?

Ha lakáshitelt akarunk felvenni, akkor általában a bankok kérnek egy bizonyos önrészt vagy önerőt. Nem feltétlenül fontos, hogy mekkora is szokott az önrész lenni, hiszen bankonként, hitelenként, hiteltípusonként, igénylőnként, és a lakáshitel összegétől is szokott ez az összeg vagy százalék változni. Az önrész általában 5-25%, melyet az igénylés folyamán az… Tovább: Lakáshitel 0 önrésszel – mennyit vehetek fel?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752