Hírek otp és Első lakáshitel témában

OTP Bank lakáshitel kiváltás

OTP Bank lakáshitel kiváltás

Ahogy minden bankban, úgy az OTP Bankban is lehetséges a lakáshitel kiváltása. Mit kell ehhez tudnunk? Ha van már meglévő lakáshitelünk, akkor azt több módon is ki lehet váltani, el kell döntenünk, hogy melyiket választjuk. Optimális esetben az OTP Bank már fel tud kínálni egy másik lakáshitelt, saját bankon belük… Tovább: OTP Bank lakáshitel kiváltás»

Lakáshitel kalkulátor OTP

Lakáshitel kalkulátor OTP

Lakáshitel kalkulátor az OTP Bank weboldalán is megtalálható, azonban mielőtt használnánk, még ki kell választani a lakáshitel célját, mely lehet új lakás vásárlása, használt lakás vagy ház vásárlása, építkezés, meglévő ingatlan felújítása, korszerűsítésre vehetünk fel, de akár hitelkiváltásra is. Új és használt lakás vásárlására ajánlják a piaci kamatozású lakáshitelt és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor OTP»

OTP lakáshitel kérelem

OTP lakáshitel kérelem

OTP lakáshitel kérelem beadható minden OTP Bank fiókban, és kérhetünk telefonos visszahívást is akár, melyet az OTP online felületén kitöltve tudunk kérni. Ahhoz, hogy tisztességesen tájékoztatva legyünk, nem elég, ha az ember csak a honlapot nézi meg, beszélni kell először egy telefonos ügyintézővel is és kérni kell időpontot a fiókba… Tovább: OTP lakáshitel kérelem»

OTP lakáshitelek

OTP lakáshitelek

OTP lakáshitelek többféleképpen is igényelhetőek. Köszönhetően az egyre modernizálódó rendszereknek, már nem kötelező egy gyors lakáshitel kalkulációért a bankba fáradnunk egyenesen a fiókba, hanem kérhetünk akár telefonos visszahívást is, elég ha megadjuk egy internetes felületen, hogy pontosan mi érdekel bennünket és megspóroljuk még a telefonköltséget is. Az OTP Bank lakáshitelt… Tovább: OTP lakáshitelek»

OTP lakáshitel használt lakásra

OTP lakáshitel használt lakásra

OTP lakáshitel használt lakásra is igényelhető,  használt lakásra is. Ha megvan már a kiszemelt ingatlan, és tudjuk már, hogy mekkora lakáshitelt szeretnénk már felvenni, akkor mindenképpen menjünk be a hozzánk legközelebb fekvő OTP Bank fiókba. Ha van rá módunk, akkor az a legjobb ha előtte telefonon egyeztetünk egy időpontot. Ha időpontot… Tovább: OTP lakáshitel használt lakásra»

OTP Bank lakáshitel kalkulátor

OTP Bank lakáshitel kalkulátor

OTP Bank lakáshitel kalkulátor az OTP Bank weboldalán érhető el. Ahhoz, hogy a lakáshitel kalkulátort elérjük, arra van szűkség, hogy néhány lépést előtte megtegyünk. Először is ki kell választanunk a hitel célt, hogy mire is szeretnénk költeni a felveendő összeget: építkezni, szeretnénk, használt vagy új lakást vásárolni, telket venni, nyaralót,… Tovább: OTP Bank lakáshitel kalkulátor»

OTP Bank lakáshitel

OTP Bank lakáshitel

OTP Bank lakáshitel igényelhető az OTP Bank megannyi fiókjában, de visszahívást is kérhetünk telefonon.Az OTP Bank lakáshitel felvételének a célja új vagy használt lakás vagy ház vásárlása illetve építése, mar meglevő lakás vagy ház építése, valamint új es régi lakás vagy ház felújítása, korszerűsítése, modernizálása. Az igenyelt lakáshitel összege minimum… Tovább: OTP Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752