Hírek piaci kamatozású lakáshitel és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek közül alapvetően két fajtát különböztetünk meg. Az egyik a piaci alapú lakáshitel, mely kamatozását tekintve az éppen aktuális pénzpiaci helyzet határozza meg azt, hogy a lakáshitel kamata mekkora lesz. A pénzpiacok mozgásának és a magyar gazdaság teljesítményének függvényében határozza meg a monetáris tanács az irányadó alapkamat lábat, melyhez… Tovább: Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?»

Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!

Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!

Lakáscélú hitelek jellemzői közül azokat soroljuk fel, melyek mint lakáshitel típus általános jellemzői. A lakáshitelek önmagukban jelzáloghitelek is egyben. Tehát mindenképpen szüksége lesz a lakáshitel igénylőjének egy ingatlan fedezetre, melynek mindenképpen a földhivatal által igazoltan tehermentesnek kell lennie.Nagyon fontos az is, hogy az ingatlan elhelyezkedésétől függően a lakáshitel összege az… Tovább: Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!»

Lakáshitelek csoportosítása

Lakáshitelek csoportosítása

Lakáshiteleket legegyszerűbben úgy tudjuk csoportosítani, hogy megnézzük, hogy kik és milyen jövedelmi adatokkal rendelkeznek. A lakáshitel felvétele nem akárkinek lehetséges. Csak az vehet fel lakáshitelt, akinek legalább egy éve bejelentett állása van, határozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkezik, túl van már a próbaidőn, és legalább a mindenkori minimálbért megkeresi egy hónapban. Mindentől… Tovább: Lakáshitelek csoportosítása»

Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek

Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek

Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek a bankoknál felvehető konstrukciók között keresendők. A kedvező piaci kamatozású lakáshitelek kamatai jelenleg 7-10% körül vannak, és egyelőre maradnak is mert a Magyar Nemzeti Bank irányadó kamatlába jelenleg is 3%, és még némi csökkenést várnak a piaci elemzők, tehát a lakáshitelek kamatai is egyelőre alacsonyabbak lesznek, azonban… Tovább: Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752