Hírek szerződés módosítása és Első lakáshitel témában

Lakáshitel futamidő csökkentés

Lakáshitel futamidő csökkentés

Lakáshitel futamidő csökkentése azért lehet fontos, hogy ha valaki szeretné a lakáshitelét hamarabb visszafizetni, akkor lehet ideális lehet ez a típusú szerződés módosítás. A szerződés módosítás díját viszont vállalnunk kell ebben az esetben. Ez általában 50-60 ezer forint, bár mindenképpen szerződéstől függ. A lakáshitel futamidő csökkentése gyakorlatilag nincs nagyon megszabva,… Tovább: Lakáshitel futamidő csökkentés»

Lakáshitelek módosítása

Lakáshitelek módosítása

Lakáshitelek módosítása azért lis ehet életbevágóan fontos, mert életünk során történhet velünk olyan problémás esemény, amely a lakáshitel fizetésében komoly gondokat okozhat. De nem lesz gond, ha időben szólunk az adott pénzintézetnek.  Minél előbb tájékoztatjuk a bankot arról, hogy fizetési problémánk lehet, ők annál hamarabb tudnak egy elfogadható könnyítést szerezni a lakáshitelünk részére. Ha elveszítjük az… Tovább: Lakáshitelek módosítása»

Lakáshitel módosítás

Lakáshitel módosítás

Lakáshitel módosítás azért lehet életbevágóan fontos, mert életünk során érhet bennünket olyan külső sajnálatos negatív tényező, mely a lakáshitel fizetésében rövid-, közép-, vagy hosszútávon problémát okozhat. Nem kell megijedni semmi ilyentől, a legfontosabb tényező ez esetben az időfaktor. Minél előbb tájékoztatjuk a bankot arról, hogy fizetési problémánk lehet, ők annál… Tovább: Lakáshitel módosítás»

Lakáshitel szerződés módosítása

Lakáshitel szerződés módosítása

Lakáshitel szerződés módosítása többféleképpen lehetséges. A pénzintézetek egyre több lehetőséget kínálnak fel, főleg azon ügyfeleik részére, akik valamilyen rajtuk kívül álló okok miatt nem tudják az eredeti szerződésben foglaltakat teljesíteni. A lakáshitel szerződés nem teljesítése esetén mindenképpen időben forduljunk az adott bank ügyintézőjéhez. Amennyiben nem tudjuk fizetni a lakáshitel törlesztő… Tovább: Lakáshitel szerződés módosítása»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752