Hírek ügyintézés és Első lakáshitel témában

Lakáshitel ügyintézési idő

Lakáshitel ügyintézési idő

Lakáshitel ügyintézési idő több mindentől függ. Általánosságban elmondható, hogy 1-2 hónapnál nem szokott tovább tartani. Természetesen minél egyszerűbb ügyletről van szó, annál gyorsabban és minél bonyolultabb, annál hosszabb ideig tarthat, míg az igénylés leadásától eljutunk a lakáshitel folyósításáig. Az igénylésnél a dokumentumok beszerzése szokta általában nagyon lelassítani az ügyet. Sajnos… Tovább: Lakáshitel ügyintézési idő»

Lakáshitel ügyintézés

Lakáshitel ügyintézés

Lakáshitel ügyintézés ma már többféleképpen is lehetséges. Nem fontos, és nem kötelező rögtön egy fiókba menni lakáshitel felvételéért, de tény, hogy később majd a személyes megjelenésre a fiókba és a közjegyzőnél is aláírások végett szükség lesz. Az ügyintézés manapság egy-egy telefonos visszahívás kéréssel történik, vagy az ember online kapja meg… Tovább: Lakáshitel ügyintézés»

Lakáshitel kereső – hol járjak utána?

Lakáshitel kereső – hol járjak utána?

Lakáshitel keresők tömkelegével találkozhatunk az interneten, ezek rendszerint főleg abban merülnek ki, hogy különböző kalkulátorokat találunk, melyeket a megfelelő adatokkal kitöltve megtudhatjuk, hogy mekkora összegű lakáshitel igényelhető, milyen hosszú futamidőre, és mekkora havi törlesztő részlettel. Lakáshitelekkel kapcsolatos felvilágosításhoz legegyszerűbb, ha személyesen bemegyünk az egyik pénzintézet, vagy hitelintézet egyik fiókjába és… Tovább: Lakáshitel kereső – hol járjak utána?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752