0

OTP Bank lakáshitel kalkulátor

OTP Bank lakáshitel kalkulátor az OTP Bank weboldalán érhető el. Ahhoz, hogy a lakáshitel kalkulátort elérjük, arra van szűkség, hogy néhány lépést előtte megtegyünk. Először is ki kell választanunk a hitel célt, hogy mire is szeretnénk költeni a felveendő összeget: építkezni, szeretnénk, használt vagy új lakást vásárolni, telket venni, nyaralót, üdülőt építeni, korszerűsíteni, felújítani, netán lakáshitelt kiváltani.

Miután az egyikre rákattintottunk, ki lehet választani, hogy piaci kamatozású lakáshitelt, vagy kamattámogatott lakáshitelt, előhitelt, vagy lakásépítési támogatást szeretnénk igényelni. Miután ezekből az egyiket kiválasztottunk, megtaláljuk a következő szintet, ahol még részletesebben találjuk meg az adott hitel adatait, és így érjük el az OTP Bank lakáshitel kalkulátor webes felületét.

Akár otthonról a fotelből ülve kiszámíthatjuk a törlesztő részletet

Akár otthonról a fotelből ülve kiszámíthatjuk a törlesztő részletet

Az OTP Bank lakáshitel kalkulátor felületét már nem kell különösebben sok számmal kitöltenünk hiszen, az előzőekben már részletesen kiválasztottuk, hogy mit szeretnénk. Itt már csak az igényelt lakáshitel összegét, a lakáshitel futamidejét kell beírnunk, illetve az ügyletminősítési kategóriát, melyek közül az egyikbe, fogunk majd a bírálat során bekerülni, ehhez a bankfiókot fel kell keresni.  

Minden esetben fontos, hogy az otthoni általunk kikalkulált összegek csak tájékozató jellegű adatok, hiszen minden ügylet más és más, nincs két egyforma ügyfél és nincs két egyforma ügylet sem. Mindenkinek más a havi rendszeres fix bevétele, és a lakáshitel fedezetéül szolgáló ingatlan értéke is, ezen adatok alapján fogja majd a bank szerződésbe foglalni a kölcsön összegét és futamidejét.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, OTP, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752