0

Raiffeisen Bank lakáshitel

A Raiffeisen Bank lakáshitel olyan kiszámítható kamatozású lakáshitel, melynek árazása referencia kamatlábhoz van kötve, így a havonta fizetendő lakáshitel törlesztő részlete kiszámíthatóvá válik. Minimum egymillió forint, maximum harmincmillió forint igényelhető, legalább kettő, de maximum harminc évre. A kamatperiódus hossza 6 hónap, azaz félévente van felül bírálat.

A Raiffeisen Bank kifejezetten ügyfélbarát módon áll a lakáshitel igénylők elé, hiszen részletesen megmagyaráz minden fontos definíciót és lépést mely a lakáshitel igénylésének során felmerül. Hitelbírálati díjat csak akkor számol fel a Raiffeisen Bank, ha a hitelbírálaton a lakáshitel igénylése átment, azaz folyósítható a kért összeg, mely szerződésbe is foglalható. A lakáshitel felvételéhez ingatlan fedezet szükséges, melyből minimum egy, maximum három lehet a fedezet.

Lakáshitel hitelbírálati díj nélkül

Lakáshitel hitelbírálati díj nélkül

A hitelre köthető hitelfedezeti biztosítás arra az esetre, ha baleseti sérülés, leépítés és egyéb probléma miatt elveszíti a lakáshitel igénylő a munkahelyét, vagy egyéb a szerződésbe foglalt ok miatt nem tudja fizetni havonta a hitelt, mivel kiesett a havi rendszeres bevétele. Lakásbiztosítást is kínál a Raiffeisen Bank, arra az esetre, ha a lakáshitel fedezetéül szolgáló ingatlan, vagy ingatlanokban idő közben valamilyen okból kár keletkezik (tűzeset, földrengés, viharkár, stb).

A Raiffeisen Bank lakáshitel felhasználható új vagy használt lakás vásárlására, új ház építésére, új vagy használt lakás felújítására, vagy korszerűsítésre, akár bővítésre is. A bank adott esetben elengedi a hitelbírálati díjat, az értékbecslési díjat és a lakáshitel igénylés befogadásához szükséges tulajdoni lap (TAKARNET) lekérésének a díját is.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Raiffeisen Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752