Hírek bővítés és Első lakáshitel témában

A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!

A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!

Egy lakáshitel igénylése minden család életében nagy lépésnek számít. Saját otthonra mindenki vágyik, ám a mai gazdasági helyzetben ezt sokan csak lakáshitel igénylésével tudják megvalósítani. Itt van azonban egy remek lehetőség, ami 2015. július elejétől lépett életbe, és ami abban segíti a családokat, hogy kedvezőbben jussanak hozzá a kiválasztott ingatlanhoz…. Tovább: A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!»

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre is igényelhető. Ha már meglévő lakásunkat, vagy házunkat szeretnénk bővíteni, akkor is részt vehetünk az állam által támogatott lakáshitel programban. Az állam a bankokon át közvetve a lakáshitelünk kamatát segíti, csökkenti. A lakáshitelt minden esetben csakis lakáscélra lehet felhasználni. A bővítés is az, tehát egy-egy újabb szobával,… Tovább: Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!»

Támogatott lakáshitel korszerűsítésre

Támogatott lakáshitel korszerűsítésre

Támogatott lakáshitel korszerűsítésre is igényelhető. Ha lakáshitelt igénylünk, akkor több féle módon felhasználhatjuk, hiszen nem csak lakásvásárlási célra költhető. A lakáshitel összegéből használt lakásunkat vagy házunkat felújíthatjuk, korszerűsíthetjük, modernizálhatjuk. A lényeg, hogy a lakás vagy a ház értékének, a felújítás után magasabbnak kell lennie. A felújítás lehet festés, mázolás, közműfelújítás,… Tovább: Támogatott lakáshitel korszerűsítésre»

Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre

Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre

Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre is felvehető, nem csak lakás vásárlására. Azonban attól függetlenül, hogy lakást veszünk vagy újítunk fel, a lakáshitel felvétel kondíciói szinte teljesen azonosak. Annyiban lehet eltérés, hogy felújításra, bővítésre nem feltétlenül kell olyan magas hitelösszeget felvennünk mintha lakás vásárlásába fognánk. Lakáshitel felvételénél jelzáloghitelt kaphatunk, akkor is, ha… Tovább: Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2015
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752