Hírek euro és Első lakáshitel témában

Deviza alapú lakáshitelek – hogy működik?

Deviza alapú lakáshitelek – hogy működik?

Deviza alapú lakáshitelek elérhetősége jelentősen csökkent az elmúlt időszakban, köszönhetően a 4 éve kitört pénzügyi válságnak, melynek következményei még a mai napig is igen szignifikánsan jelen vannak és nagyon nehéz lesz visszaépíteni a gazdaságnak azt a kárt, melyet a válság okozott. Mivel a pénzügyi válság magával hozta a deviza alapú… Tovább: Deviza alapú lakáshitelek – hogy működik?»

Euró alapú lakáshitel kalkulátor

Euró alapú lakáshitel kalkulátor

Euró alapú lakáshitel kalkulátor használatával kiszámolható, hogy a lakáshitel összege mekkora lehet egy adott jövedelem és fedezet mellett. Ahhoz, hogy a kalkuláció a végén nagyjából pontos eredményt mutasson, az kell, hogy az adatokat nagyon pontosan vigyük fel, és a legfrissebb adatokat használjuk. Ha kíváncsiak vagyunk a lakáshitel törlesztő részletére, akkor… Tovább: Euró alapú lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel devizában is törleszthető. A deviza alapú lakáshitelek a 2008-as év válságig voltak igényelhetőek, és főleg svájci frankban (CHF), euróban (EUR), és japán yen-ben (JPY) voltak elérhetőek. Nagyon sokan éltek a deviza alapú lakáshitel felvételével, hiszen az akkori forinthitel kamataihoz képest igén jó kondíciók mellett lehetett hozzájutni. A deviza alapú… Tovább: Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752