Hírek felmondás és Első lakáshitel témában

Lakáshitel felmondásának menete

Lakáshitel felmondásának menete

Lakáshitel felmondásának menete a következő: a bank, ahol a lakáshitelünket fizettük már nem tudja egy bizonyos idő után tolerálni, hogy el vagyunk a törlesztő részlettel maradva. A bank egy idő után felszólítja az ügyfelet telefonon is és írásban is, de ha nem érkezik be a kért összeg akkor egy idő… Tovább: Lakáshitel felmondásának menete»

Lakáshitel felmondás után

Lakáshitel felmondás után

Lakáshitel felmondás után sem feltétlenül nagy probléma. A bankok főleg a válság után igyekeznek az ügyfelek lakáshiteleit megmenteni. Még a lakáshitel szerződés felmondása után is van arra lehetőség, hogy az ügyfél megegyezzen a bankkal, és egy új szerződést kössenek, hiszen egyiküknek sem érdeke, hogy a lakáshitel szerződés felmondásával mind a… Tovább: Lakáshitel felmondás után»

Lakáshitel szerződés felbontása

Lakáshitel szerződés felbontása

Lakáshitel szerződés felbontása már akkor történik csak meg, ha az ügyfél egyáltalán nem tudja a hitelét fizetni, és nincs semmilyen olyan megállapodás amely segíteni tudna az adós és a bank kapcsolatán lakáshitel ügyben. Sajnos egyre több ilyen felmondás van, ugyanis az adósok a legtöbb esetben egyáltalán nem együttműködőek a bankkal,… Tovább: Lakáshitel szerződés felbontása»

Lakáshitel szerződés felmondása – megéri?

Lakáshitel szerződés felmondása – megéri?

Ha nem tudjuk fizetni a lakáshitelt, akkor a legjobb amit tehetünk, hogy azonnal értesítjük a bankot ahol a hitelünk van és segítséget kérünk. A nem fizetés oka lehet számos. Előfordulhat egy elbocsátás, vagy kisebb-nagyobb leépítés a munkahelyünkön, esetleg egy kórházi kezelés, mely miatt hosszabb vagy rövidebb időre keresőképtelenné válunk és… Tovább: Lakáshitel szerződés felmondása – megéri?»

Lakáshitel hátralék visszafizetése – mennyi időm van rá?

Lakáshitel hátralék visszafizetése – mennyi időm van rá?

Ha lakáshitelünkön esetleg hátralék halmozódik fel, akkor ne habozzunk felvenni a kapcsolatot az adott bank valamelyik ügyintézőjével, vagy a követeléskezelési osztályon, vagy a fiókban, ahol a lakáshitelt igényeltük. Ne szégyelljünk segítséget kérni, nem vagyunk egyedül pénzügyi problémáinkkal, sok ilyen esettel foglalkozott már a bank, fognak tudni segíteni, a lényeg, hogy… Tovább: Lakáshitel hátralék visszafizetése – mennyi időm van rá?»

Felmondták a lakáshitelt – mit tegyek?

Felmondták a lakáshitelt – mit tegyek?

Amennyiben bekövetkezik a legrosszabb, és felmondja a pénzintézet a lakáshitelt, akkor sincs minden veszve. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen oka volt a lakáshitel felmondásának és, hogy mi volt az az út, amely ide vezetett. Természetesen nem mindegy, hogy a lakáshitel milyen oknál fogva jutott el a felmondásig. Ha… Tovább: Felmondták a lakáshitelt – mit tegyek?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752