Hírek feltétel és Első lakáshitel témában

A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!

A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!

Egy lakáshitel igénylése minden család életében nagy lépésnek számít. Saját otthonra mindenki vágyik, ám a mai gazdasági helyzetben ezt sokan csak lakáshitel igénylésével tudják megvalósítani. Itt van azonban egy remek lehetőség, ami 2015. július elejétől lépett életbe, és ami abban segíti a családokat, hogy kedvezőbben jussanak hozzá a kiválasztott ingatlanhoz…. Tovább: A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!»

Miért fontos a lakáshitel igényléshez a jövedelem?

Miért fontos a lakáshitel igényléshez a jövedelem?

A gazdasági válság bekövetkezte óta a bankok jelentős szigorításokat hajtottak végre. Míg korábban könnyebben hitelhez lehetett jutni,manapság már igen komoly feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valakit hitelképesnek nyilvánítsanak a pénzintézetek. Az egyik legfontosabb feltétele a lakáshitel igénylésnek, hogy a lakáshitel igénylője rendelkezzen egy fix havi jövedelemmel. Miért fontos a lakáshitel… Tovább: Miért fontos a lakáshitel igényléshez a jövedelem?»

Lakáshitel albérlet helyett?

Lakáshitel albérlet helyett?

Manapság a saját ingatlanon gondolkodóknak talán az egyik legfontosabb kérdés, amit el kell dönteni, hogy megéri- e lakáshitelt felvenni, vagy fizetik inkább a megszokott albérleti díjat. Tény és való, hogy mind az albérletnek, mind pedig a lakáshitelnek meg vannak az előnyei és a hátrányai is, így érdemes alaposan meggondolni, hogy… Tovább: Lakáshitel albérlet helyett?»

Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?

Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?

Alighanem minden ember vágyik egy saját otthonra, egy helyre, ahova a fárasztó és stresszes mindennapokban este hazamehet. Kevesen tehetik meg azt manapság, hogy ezt lakáshitel igénylés nélkül is meg tudják valósítani. A bankoknál viszont jóval nehezebb a hiteligénylés, mint a válság előtt, így jó, ha kölcsön igénylés előtt utána járnak… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?»

A lakáshitel és a válság kapcsolata

A lakáshitel és a válság kapcsolata

Az átlag emberek többségének bizony szükségük van lakáshitelre ahhoz, hogy meg tudják vásárolni az első saját ingatlanukat. Kevesen vannak abba a szerencsés helyzetben, hogy annyi megtakarítás van a számlájukon, vagy épp a családjukén, amiből könnyű szerrel ki tudják fizetni a teljes vételárat. Az elmúlt években azonban a válság megváltoztatta kicsit… Tovább: A lakáshitel és a válság kapcsolata»

Lakáshitel fiataloknak: mennyire könnyű megkapni?

Lakáshitel fiataloknak: mennyire könnyű megkapni?

Manapság minden fiatalnak és idősebbnek az az egyik legnagyobb életcélja, hogy legyen egy saját lakása, vagy épp háza, hiszen csak ilyenkor lehetnek igazán nyugodtak, hogy mindig van hova hazamenni. Hiteligénylés nélkül azonban kevesen tudnak belevágni az első lakásuk megvásárlásába, hiszen ritka dolognak számít az, hogy valaki a teljes ingatlan árral… Tovább: Lakáshitel fiataloknak: mennyire könnyű megkapni?»

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Mióta elérte hazánkat is a válság, a bankok csak jelentős szigorításokkal adnak  hitelt az embereknek. Annak ellenére, hogy sokan úgy gondolják, hogy ezzel csak az átlag emberek életét akarják megnehezíteni a pénzintézetek, a bankok célja mindössze az, hogy az emberek tudják fizetni a kölcsöneiket, és ne adósodjanak el teljesen. Nincs… Tovább: Az első lakáshitel igénylés feltételei»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2015
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752