Hírek fix törlesztőrészlet és Első lakáshitel témában

Olcsó lakáshitel 2013 –  de mennyire olcsó?

Olcsó lakáshitel 2013 – de mennyire olcsó?

Olcsó lakáshitelhez jutni manapság nem egyszerű, de nem lehetetlen. Sőt! Ha alaposan odafigyelünk és elolvassuk a bankok és pénzintézetek ajánlatait és akcióit, akkor szinte kizárt, hogy ennyi ajánlat közül ne találjunk pont magunknak valami személyre szabott, olcsó lakáshitel ajánlatot. Fontos, hogy ne ragadjunk le egy intézetnél, nézzünk meg legalább 6-7… Tovább: Olcsó lakáshitel 2013 – de mennyire olcsó?»

Lakáshitel halasztás – jól fizető ügyfeleknek

Lakáshitel halasztás – jól fizető ügyfeleknek

Lakáshitel törlesztő részlet fizetésének halasztása akkor is kérhető, ha az ügyfél fizeti folyamatosan, és az ügytörténetében nincs semmi probléma. Azonban a megfelelő fizetés mellett is történhet olyan gond, amely az amúgy jól fizető ügyfelet is megviseli, és problémát fog okozni neki a hitel fizetése. Ez esetben feltétlenül időben forduljunk a… Tovább: Lakáshitel halasztás – jól fizető ügyfeleknek»

Lakáshitel fix törlesztőrészlet

Lakáshitel fix törlesztőrészlet

Lakáshitel fix törlesztő részlet kérvényezését bárki kérheti, ha nincs kilencven nap felett hátraléka és nem szerepel  a negatív adóslistán a KHR-ben (Központi Hitelinformációs Rendszer). Mivel árfolyamfüggő a hitel törlesztő részlete, így természetesen csak devizahitelesek kérvényezhetik a fix törlesztő részletet. Fix törlesztő részletet úgy kérhetünk, ha személyesen befáradunk annak a pénzintézetnek… Tovább: Lakáshitel fix törlesztőrészlet»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752