Hírek fizetés és Első lakáshitel témában

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Sokan vannak manapság abban a helyzetben, hogy kemény és sokszor nehéz munkájukért cserébe csak minimálbért keresnek. Az ember hiába elégedetlen, nem szólhat, hiszen örülni kell a mai világban egyáltalán annak, hogy van munkahelye. Van esélye a minimálbéres keresetűeknek is arra, hogy lakáshitelt tudjanak igényelni egy ingatlan megvásárlásához? Lakáshitel igénylés minimálbér… Tovább: Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?»

Minimálbérrel is kapható lakáshitel?

Minimálbérrel is kapható lakáshitel?

Manapság az emberek többsége örül annak, hogy kap egy normális, bejelentett munkát, még ha ezért csak minimálbéres fizetést is kap. Azoknak a családoknak, akiknél mind a két fél csak minimálbért keres, össze kell húzniuk azt a bizonyos nadrágszíjat, hogy hónap végére kitudjanak jönni úgy, hogy minden csekket befizettek és még… Tovább: Minimálbérrel is kapható lakáshitel?»

Lakáshitel hitelképesség mérése

Lakáshitel hitelképesség mérése

Lakáshitel hitelképesség mérése egy elég összetett folyamat, ahol nem csak egy vagy két adatot vizsgálnak a hitelképesség mérése során, hanem egy komplex, részletes elemzés készül, mely alapján a bank szakemberei a lakáshitel igénylők anyagi helyzetét mérik fel. A lakáshitel igényléskor elkért dokumentumok mindegyikét vizsgálják. Ezek a dokumentumok a jövedelemigazolás, a… Tovább: Lakáshitel hitelképesség mérése»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752