Hírek hitel igénylés és Első lakáshitel témában

Mik lehetnek a lakáshitel igénylés buktatói?

Mik lehetnek a lakáshitel igénylés buktatói?

Egy saját otthon minden ember álma. Vannak olyan szerencsések, akik gond nélkül meg tudják vásárolni a kiválasztott ingatlant, és nem kell kölcsönért folyamodniuk. Vannak azonban olyanok is, akik csak akkor juthatnak saját lakáshoz, vagy épp házhoz, ha lakáshitelt igényelnek. Annak ellenére, hogy ez a bankoktól nagy segítség lehet, számos buktatója… Tovább: Mik lehetnek a lakáshitel igénylés buktatói?»

A lakáshitel és a válság kapcsolata

A lakáshitel és a válság kapcsolata

Az átlag emberek többségének bizony szükségük van lakáshitelre ahhoz, hogy meg tudják vásárolni az első saját ingatlanukat. Kevesen vannak abba a szerencsés helyzetben, hogy annyi megtakarítás van a számlájukon, vagy épp a családjukén, amiből könnyű szerrel ki tudják fizetni a teljes vételárat. Az elmúlt években azonban a válság megváltoztatta kicsit… Tovább: A lakáshitel és a válság kapcsolata»

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Mióta elérte hazánkat is a válság, a bankok csak jelentős szigorításokkal adnak  hitelt az embereknek. Annak ellenére, hogy sokan úgy gondolják, hogy ezzel csak az átlag emberek életét akarják megnehezíteni a pénzintézetek, a bankok célja mindössze az, hogy az emberek tudják fizetni a kölcsöneiket, és ne adósodjanak el teljesen. Nincs… Tovább: Az első lakáshitel igénylés feltételei»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752