Hírek jpy és Első lakáshitel témában

Deviza alapú lakáshitelek – hogy működik?

Deviza alapú lakáshitelek – hogy működik?

Deviza alapú lakáshitelek elérhetősége jelentősen csökkent az elmúlt időszakban, köszönhetően a 4 éve kitört pénzügyi válságnak, melynek következményei még a mai napig is igen szignifikánsan jelen vannak és nagyon nehéz lesz visszaépíteni a gazdaságnak azt a kárt, melyet a válság okozott. Mivel a pénzügyi válság magával hozta a deviza alapú… Tovább: Deviza alapú lakáshitelek – hogy működik?»

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel devizában is törleszthető. A deviza alapú lakáshitelek a 2008-as év válságig voltak igényelhetőek, és főleg svájci frankban (CHF), euróban (EUR), és japán yen-ben (JPY) voltak elérhetőek. Nagyon sokan éltek a deviza alapú lakáshitel felvételével, hiszen az akkori forinthitel kamataihoz képest igén jó kondíciók mellett lehetett hozzájutni. A deviza alapú… Tovább: Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?»

Lakáshitel törlesztés rögzített árfolyamon – újabb hitel?

Lakáshitel törlesztés rögzített árfolyamon – újabb hitel?

Lakáshitel törlesztés rögzített árfolyamon úgy lehetséges, ha úgynevezett gyűjtőszámla hitel szerződés írunk alá annál a banknál ahol a lakáshitelünket fizetjük. Rögzített árfolyamon való törlesztés csak devizahitelek esetében lehetséges, az euró esetében 250 forinttal, a japán jen esetében 2 forinttal, a svájci frank esetében pedig 180 forinttal történik a lakáshitel törlesztése…. Tovább: Lakáshitel törlesztés rögzített árfolyamon – újabb hitel?»

Deviza alapú lakáshitel kiváltása

Deviza alapú lakáshitel kiváltása

Deviza alapú lakáshitel kiváltása is lehetséges. Ha ilyen típusú lakáshitelt szeretnénk kiváltani, akkor azt többféle módon tehetjük meg. Az egyik módja  a kiváltásnak, ha a lakáshitelnek megfelelő összeggel már eleve rendelkezünk, így nincs más dolgunk, mint egy végtörlesztésért folyamodni a bankfiókba. Ehhez egy végtörlesztés iránti kérelmet kell kitöltve, aláírva leadnunk…. Tovább: Deviza alapú lakáshitel kiváltása»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752