Hírek kedvezmény és Első lakáshitel témában

Lakáshitel rendőröknek: milyen lehetőségek vannak?

Lakáshitel rendőröknek: milyen lehetőségek vannak?

A legtöbb ember akkor érzi magát talán a legnagyobb biztonságban, ha el tudja mondani magáról, hogy van egy saját otthona, ahova minden nehéz és stresszes nap után haza mehet. Sokan ezt csak lakáshitel igénylésével tudják elérni, hiszen kevesen tehetik meg azt manapság, hogy ennyi pénzt félrerakjanak. Vajon azoknak, akik rendőrként… Tovább: Lakáshitel rendőröknek: milyen lehetőségek vannak?»

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak is igényelhető, sőt, nekik éri meg legjobban ezt a típusú lakáshitel konstrukciót kérni, mivel a bankok inkább adnak fiataloknak lakáshitelt, mivel nekik alacsonyabb kamattal nagyobb összeget tudnak biztosítani és nincs olyan nagy kockázata, mivel bőven van még idejük a lakáshitel visszafizetni. A lakáshitelt általában úgy adják a… Tovább: Kedvezményes lakáshitel fiataloknak»

Lakáshitel házasoknak – kamattámogatással

Lakáshitel házasoknak – kamattámogatással

Lakáshitel felvétele házasoknak a legszerencsésebb és legkedvezőbb. Miért? Mert itt két jövedelem jön kapásból számításba. A lakáshitel felvétele számukra egyszerűbb és kedvezőbb, főleg akkor, ha gyermekük is van, vagy gyermeket terveznek. Az igénylés során a bank kérni fogja a jövedelemigazolásukat, és ki fog küldeni egy ingatlan értékbecslőt, hogy felméri a… Tovább: Lakáshitel házasoknak – kamattámogatással»

Lakáshitel futamidő hosszabbítása

Lakáshitel futamidő hosszabbítása

Lakáshitel futamidő hosszabbítása az egyik lehetséges mód arra, hogy könnyítsünk a lakáshitelünk havi törlesztő részletének összegén. Ez általában úgy érhető el, hogy kinyújtjuk a futamidőt és ezzel a törlesztő részlet is arányosan kisebb lesz. Ilyen módosításra legtöbbször akkor kéri az ügyfél a pénzintézetet, hogyha fizetési nehézségekbe ütközik. A válság után… Tovább: Lakáshitel futamidő hosszabbítása»

Első lakáshitel

Első lakáshitel

Első lakáshitel felvétele abból a szempontból egyszerűbb, hogy nincs másik lakáshitelünk, és még élhetnek azok a kedvezmények, melyek egy első lakáshitel felvételénél életbe léphetnek. Azonban amennyiben még nem rendelkezünk lakáshitellel, úgy érdemes az ezzel kapcsolatos tanácsokat megfogadni és belefogni a lakáshitel igénylésébe. Lakáshitel igénylésbe csak akkor fogjunk, ha biztosan vissza… Tovább: Első lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752