Hírek kezes és Első lakáshitel témában

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Azok, akik a lakáshitel igénylése mellett döntenek azért, hogy megtudják vásárolni álmaik otthonát, nincsenek egyszerű helyzetben. Manapság már korántsem annyira könnyen lehet hitelhez jutni, mint jó tíz éve, a válság előtt. A megfelelő jövedelem például elengedhetetlen feltétele annak, hogy valaki sikeresen megkaphassa a kölcsönt, így jogosan merülhet fel a kérdés,… Tovább: Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?»

Lakáshitel kezes nélkül – így nehezebb?

Lakáshitel kezes nélkül – így nehezebb?

Lakáshitel kezes nélkül is felvehető. Ha lakáshitelt szeretnénk igényelni, akkor nagyon fontos, hogy ne csak a jövedelmünk legyen rendben, hanem legyen megfelelő fedezet is a hitel mögött. Ez legjegyszerűbben maga az ingatlan szokott lenni melyet meg kívánunk vásárolni. Lakáshitel felvétel folyamán az ingatlanra a bank ráteszi a jelzálogjogot, és már… Tovább: Lakáshitel kezes nélkül – így nehezebb?»

Ki vehet fel lakáshitelt?

Ki vehet fel lakáshitelt?

A lakáshitel felvételének feltételei minden pénzintézetnél más és más, de van néhány olyan alap kitétel, mely a legtöbb esetben olyan kritérium, melynek kötelezően meg kell lennie, és a amelyek a hiánya még a lakáshitel igénylését semmi engedi meg. Mindenképpen minden lakáshitel igénylőnek nagykorúnak kell lennie és cselekvőképesnek. A lakáshitel igénylőnek… Tovább: Ki vehet fel lakáshitelt?»

Lakáshitel kezessel – így 2013-ban is egyszerűbb!

Lakáshitel kezessel – így 2013-ban is egyszerűbb!

Lakáshitel kezessel igényelve nagyobb eséllyel igényelhető. Lakáshitel kérelem benyújtásánál a bankok megvizsgálják a hitelben szereplők vagyoni helyzetét is. Ilyenkor dől el, hogy mekkora összegű hitelt fog az igénylő kapni, mekkora futamidővel és milyen havi törlesztő részlettel. Ha az adós anyagi lehetőségei nem adnak elég biztonságot a banknak ahhoz, hogy folyósítsanak,… Tovább: Lakáshitel kezessel – így 2013-ban is egyszerűbb!»

Lakáshitel kezessel – úgy olcsóbb?

Lakáshitel kezessel – úgy olcsóbb?

Amennyiben lakáshitelt szeretnénk felvenni, mindig érdemes előtte felmérni saját anyagi helyzetünket, és az alapján dönteni, hogy mekkora törlesztő részletet tudunk havi szinten bevállalni. Lakáshitel felvételekor, ha házastárssal rendelkezünk, akkor neki kötelező – mint adóstársnak – részt venni a hitelben, és mint egyetemleges adós, ugyan úgy felel a hitelért, mint a… Tovább: Lakáshitel kezessel – úgy olcsóbb?»

Lakáshitel egyedülállóknak

Lakáshitel egyedülállóknak

Lakáshitel egyedülállóknak is igényelhető, nem kell feltétlenül párban felvenni a hitelt. Több féle eshetőség is van, a két leggyakrabbat nézzük most át. Amennyiben nőtlenek, vagy férjezetlenek vagyunk, és egyedül költöznénk be az kívánt ingatlanba, de nincs rá pénzünk, akkor nyilvánvalóan a lakáshitel az egyedüli megoldás a pénzhez jutáshoz. Attól függetlenül,… Tovább: Lakáshitel egyedülállóknak»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752