Hírek khr és Első lakáshitel témában

Lakásvásárlási hitel BAR listásoknak – lehetséges?

Lakásvásárlási hitel BAR listásoknak – lehetséges?

Lakásvásárlási hitel bar listásoknak akkor lehetséges csak, ha legalább már az aktív BAR listáról lekerültek passzív ügyféllé. Hiszen az aktív BAR listás ügyfél annyit jelent, hogy valamely pénzintézet felé jelenleg is tartozik, méghozzá a minimum a mindenkori minimálbért meghaladó mértékben, és legalább 90 napja folyamatosan fennáll ez az állapot. A… Tovább: Lakásvásárlási hitel BAR listásoknak – lehetséges?»

Lakásvásárlási hitel passzív bárosoknak

Lakásvásárlási hitel passzív bárosoknak

Lakásvásárlási hitel passzív bárosoknak is lehetséges, mégpedig akkor, ha már bőven túl vannak az aktív szerepen. A BAR listára (új nevén már KHR lista), akkor köteles egy pénzintézet feltenni egy adóst, ha az nem fizette a törlesztő részletet, és hosszú késedelembe esett. Egészen pontosan ha a mindenkori minimálbér összegét eléri… Tovább: Lakásvásárlási hitel passzív bárosoknak»

Passzív KHR lakáshitel igénylése lehetséges?

Passzív KHR lakáshitel igénylése lehetséges?

Ha valaki szerepel a KHR listán, akkor még nem kizárt, hogy igényelhet lakáshitelt, de őszintén szólva igencsak hátráltató tényező. De mi is az a KHR lista? A KHR listára (régi nevén BAR lista) azok az adósok kerülnek fel, akik legalább 3 hónapon keresztül folyamatosan el voltak maradva a törlesztő részletek… Tovább: Passzív KHR lakáshitel igénylése lehetséges?»

Lakáshitel Budapest – nagyobb az esély

Lakáshitel Budapest – nagyobb az esély

Lakáshiteleket bárhol fel lehet venni az országban, azonban Budapesten nagyobb eséllyel pályázunk rá, hiszen több az ingatlan, nagyobb értékűek, és az országban Budapesten számítható be a legnagyobb része az ingatlannak, mint fedezet. A budapesti ingatlanok közül a legnagyobb értékűek az első, második, ötödik, hatodik, és tizenkettedik kerületben találhatóak. Ha kellően… Tovább: Lakáshitel Budapest – nagyobb az esély»

Lakáshitel KHR listásoknak – lehet?

Lakáshitel KHR listásoknak – lehet?

Lakáshitel KHR listásoknak hivatalosan nem igényelhető. A KHR lista (Központi Hitelinformációs Rendszer) adatbázisába akkor kerül bele valaki, ha törlesztésének elmaradása 3 hónapon keresztül folyamatosan meghaladta a mindenkori minimálbér összegét. A KHR listán pozitív és negatív adós lista is létezik, ha valaki a negatív adósok nevei között szerepel, akkor a pénzintézetek… Tovább: Lakáshitel KHR listásoknak – lehet?»

Lakáshitel passzív bar listásoknak – lehetséges?

Lakáshitel passzív bar listásoknak – lehetséges?

Lakáshitel passzív bar listásoknak is lehetséges, de mindenképpen az kell hozzá, hogy fel tudjon a ügyfél mutatni egy olyan meggyőző számlatörténetet vagy olyan ingatlan fedezetet tud biztosítani, mely elég meggyőző lehet a bank számára ahol a lakáshitelt igényli, hogy egyedi kondíciók alapján a lakáshitel folyósítható legyen számára. Ugyanis, sem aktív,… Tovább: Lakáshitel passzív bar listásoknak – lehetséges?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752