Hírek köztisztviselői hitel és Első lakáshitel témában

A köztisztviselői hitel igénylése: mit érdemes tudni?

A köztisztviselői hitel igénylése: mit érdemes tudni?

Manapság alapos megfontolást igényel az, hogy merjenek- e az emberek hiteleket igényleni. Ebben a bizonytalan gazdasági világban nem is olyan egyszerű már lakáshitelhez sem jutni, mint a válságot megelőzően, sok feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy egy hitel igénylése sikeres lehessen. A köztisztviselők valamivel talán jobb helyzetben vannak a lakáshitel igénylésnél…. Tovább: A köztisztviselői hitel igénylése: mit érdemes tudni?»

Köztisztviselői hitel esetében is hasznos lehet a hitel kalkulátor!

Köztisztviselői hitel esetében is hasznos lehet a hitel kalkulátor!

Azoknak, akik még csak gondolkodnak egy lakáshitel igénylésén, hasznos lehet az interneten található hitel kalkulátorok használata. Használatuk igazán könnyű, és így legalább egy támpontot kaphat az igénylésen gondolkodó, hogy melyik banknál nagyjából mire is számíthat. Vajon a köztisztviselői hitelnél is van lehetőség a kalkulátorokat használni? Köztisztviselői hitel esetében is hasznos… Tovább: Köztisztviselői hitel esetében is hasznos lehet a hitel kalkulátor!»

Mi lesz a köztisztviselői hitel feltétele 2015- ben?

Mi lesz a köztisztviselői hitel feltétele 2015- ben?

Nem könnyű manapság lakáshitelhez jutni, hiszen a gazdasági válságnak köszönhetően a bankok már jobban megnézik kinek is adnak kölcsönt. Az épp munkahely híján lévők ki is esnek az esélyesek közül, hiszen ez az egyik legfontosabb feltétele egy hitelnek. Vajon a köztisztviselők kedvezőbb helyzete 2015- ben is megmarad? Mi lesz a… Tovább: Mi lesz a köztisztviselői hitel feltétele 2015- ben?»

Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?

Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?

A mai nehéz világban sajnálatos módon ugyan úgy hitelre van szüksége az embernek egy saját ingatlan megvásárlásához, mint ahogy korábban is. Vannak olyan ” szerencsések ” is, akik munkahelyükből adódóan egy kicsit kedvezőbb feltételekkel igényelhetnek lakáshitelt, mint az egy szférában dolgozók. A köztisztviselők is ide tartoznak. Mik pontosan a köztisztviselői… Tovább: Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?»

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Az emberek többségének általában az a legnagyobb álma, hogy egy saját ingatlant a magukénak mondhassanak. Ez nem csak biztonság érzetet jelenthet, de tovább örökítheti a későbbiekben a családjára is a tulajdonát. 2014- ben azonban kevés ember teheti meg azt, hogy hitel nélkül vásároljon lakást vagy épp házat magának. A köztisztviselőknek… Tovább: Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!»

Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?

Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?

A gazdasági válság bekövetkezte előtt sokkal könnyebben lehetett hitelhez jutni az embereknek. A bankok azóta azonban szigorítottak, és manapság már közel sem nevezhető egy egyszerű folyamatnak a hiteligénylés. Sokat változott a helyzet a köztisztviselői hitelek terén is, így aki ilyen státuszban szeretne hitelhez jutni, jó ha tisztában van az alap… Tovább: Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752