Hírek Lakáshitel törlesztés és Első lakáshitel témában

Lakáshitel olcsón

Lakáshitel olcsón

Lakáshitel olcsón is elérhető már, a kamatok viszonylag alacsonyak, és megannyi akció és támogatás biztosítja a lakáshitel felvevőt abban, hogy még időben megtalálja a számára legmegfelelőbb lakáshitel konstrukciót. Olcsó lakáshitelhez alacsony kamat is kell, melyhez jelenleg minden adott, hiszen a Magyar Nemzeti Bank jelenleg történelmi rekord alacsonyságban tartja az alapkamatot,… Tovább: Lakáshitel olcsón»

Lakáshitel törlesztőrészlet kalkulátor

Lakáshitel törlesztőrészlet kalkulátor

Lakáshitel törlesztőrészlet kalkulátor segítségével a lakáshitelünk havi törlesztőrészletének összegét ki tudjuk számolni. Használata nagyon egyszerű, az adott pénzintézet weboldalán található online felületet kell csak kitöltenünk, vagy egy táblázatot letöltenünk és néhány adatot felvinni belé, és meg is lesz hamar az eredmény. Ha megvan, hogy melyiket szeretnénk inkább kitölteni, akkor a… Tovább: Lakáshitel törlesztőrészlet kalkulátor»

Lakáshitel törlesztés

Lakáshitel törlesztés

Lakáshitel törlesztés könnyen kiszámolható. Akár Otthon készíthetünk magunknak egy előkalkulációt, mellyel nagyjából meg tudjuk állapítani, hogy mekkora lesz a lakáshitel törlesztő részlete. Ha elkészült az előkalkuláció, akkor fáradjunk be a legközelebbi bankfiókba és igényeljük meg a lakáshitelt. Igénylés előtt a fiókban is fog készülni az ügyintéző saját banki rendszre alapján egy kalkuláció, mely hasonló lesz… Tovább: Lakáshitel törlesztés»

Lakáshitel kezelési költség – hány százalék?

Lakáshitel kezelési költség – hány százalék?

A lakáshitel kezelési költség mértéke mindig az adott ügylettől és az adott pénzintézet kondícióitól függ. Ha lakáshitelt veszünk fel, akkor a kezelési költség része a teljes hiteldíj mutatónak (THM), mely lakáshitel konstrukciónként változó, nagyjából 10 és 20 százalék között mozog. Ha kezdeményes lakáshitelt veszünk fel, akkor ez a költség természetesen… Tovább: Lakáshitel kezelési költség – hány százalék?»

Lakáshitel kamat számítás – mennyi a vége?

Lakáshitel kamat számítás – mennyi a vége?

Lakáshitel kamat számítás nem egy bonyolult művelet. A lényeg, hogy a magyar bankok a BUBOR-t (Budapesti bankközi forint hitelkamatláb, a kereskedelmi bankok kihelyezési rátájának átlaga.) veszik alapul. Erre a kamatlábra jön rá a kereskedelmi bankok saját kamata, és az ügylet úgynevezett kamatfelára. Azonban az összes fent felsoroltat befolyásolhatja a magyar… Tovább: Lakáshitel kamat számítás – mennyi a vége?»

Lakáshitel törlesztés elmaradása

Lakáshitel törlesztés elmaradása

Lakáshitel törlesztés elmaradása esetén nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy pontosan mekkora összeggel vagyunk elmaradva, és az elmaradásunk hány havi annuitásnak felel meg, ha már nagyobb összegről van szó.  Oda kell figyelni arra, hogy a törlesztő részletünk fizetését mindig időben rendezzük, a szerződésben és közokiratban foglalt határidőt mindig pontosan… Tovább: Lakáshitel törlesztés elmaradása»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752