Hírek Otthonteremtési kamattámogatás és Első lakáshitel témában

Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!

Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!

Lakásvásárlási hitelt 2014-ben is bőven kínálnak a bankok, lassan, de biztosan a választék is bővül, és egyre többféleképpen lehet a lakáshiteleket visszafizetni, egyre színesebbek a konstrukciók, és új lehetőségeket is kínálnak a bankok. A lakáshitelek felhasználása is igen széleskörű. A lakáshitelt ma már fordíthatjuk szinten bármire ami lakáscélú, legyen az… Tovább: Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!»

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek igényelhetőek, méghozzá egy külön nyomtatványon, amelyet a lakáshitel igénylő mellé kell kitölteni ahhoz, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy jogosultak vagyunk-e rá. Államilag támogatott lakáshitelek használt lakásra és új lakásra is igényelhető, sőt a használt ingatlant akár fel is újíthatjuk, modernizálhatjuk ebből az összegből. Államilag kamattámogatott lakáshitelek csak forintalapon igényelhetőek, a devizaalapú… Tovább: Támogatott lakáshitelek»

Kamattámogatott lakáshitel 2013

Kamattámogatott lakáshitel 2013

Otthonteremtési kamattámogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett vehető igénybe használt lakás vételére vagy felújítására, valamint új lakás építésére illetve vásárlására lakáshitel felvétele esetén. A felvehető hitelösszeg 2013-ban a következőképpen alakul: Új lakás vásárlására vagy építésére maximum 10 millió forint vehető fel; használt lakás vásárlására illetve felújítására pedig maximum 6 millió forint. Nagyon… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel 2013»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752