Hírek támogatott és Első lakáshitel témában

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Az emberek többségének általában az a legnagyobb álma, hogy egy saját ingatlant a magukénak mondhassanak. Ez nem csak biztonság érzetet jelenthet, de tovább örökítheti a későbbiekben a családjára is a tulajdonát. 2014- ben azonban kevés ember teheti meg azt, hogy hitel nélkül vásároljon lakást vagy épp házat magának. A köztisztviselőknek… Tovább: Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!»

Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?

Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?

A gazdasági válság bekövetkezte előtt sokkal könnyebben lehetett hitelhez jutni az embereknek. A bankok azóta azonban szigorítottak, és manapság már közel sem nevezhető egy egyszerű folyamatnak a hiteligénylés. Sokat változott a helyzet a köztisztviselői hitelek terén is, így aki ilyen státuszban szeretne hitelhez jutni, jó ha tisztában van az alap… Tovább: Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?»

Milyen lakáshitelt érdemes felvenni?

Milyen lakáshitelt érdemes felvenni?

2013-at írunk, öt év telt el a 2008-ban kirobbant pénzügyi válság óta; de sajnos még nem történt meg se itthon, Magyarországon, se nemzetközi szinten a kilábalás, és ez a hitelezésre is rányomja a szomorú bélyegét. Ami most itthon elérhető lakáshitel, az kétféle: az egyik a piaci kamatozású, forint alapú lakáshitel,… Tovább: Milyen lakáshitelt érdemes felvenni?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752