0

Erste bank lakáshitel kalkulátor

Erste Bank lakáshitel kalkulátor elérhető az Erste Bank honlapján. Többféle lakáshitel kalkulátorral is rendelkeznek, azonban mindegyik kalkulátor egy letölthető Excel fájl, .xls formátumban. Ez a típusú kalkulátor azért barátibb, mint az online kalkulátorok, mert letölthetőek, és sokkal részletgazdagabbak, több és használhatóbb adatokhoz juthatunk, mely sokkal közelebb áll a valósághoz.

Erste Bank lakáshitel kalkulátor egyszerűen kezelhető, a „Forint alapú konstrukciók kalkulátora (XLS)” nevű táblázat megnyitása után az a bal felső sarokba a „Hitelösszeg”-hez beírjuk a felvenni kívánt összeget, majd lejjebb hónapokban megadjuk a futamidőt és még lejjebb a kamatot. A kalkulátorba alapértelmezésben be van állítva egy havi 200 forintos számlavezetési díj is.

Egyedül, otthon kiszámíthatjuk a törlesztő részletet

Egyedül, otthon kiszámíthatjuk a törlesztő részletet

A táblázat 36-os sorától lehet látni a „G”-oszlopban a a havi törlesztő részletet,  valamint a „K”-oszlopban az esetleges kamat-voltozás által módosított havi törlesztő részlet is. Az Erste Bank lakáshitel kalkulátor táblázatai közül figyelemre méltó még az áthidaló hitelre vonatkozó, az otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel kalkulátora, valamint a fiatal többgyermekesek kamattámogatott lakáshitel kalkulátora.

Fontos tisztázni, hogy akármilyen részletes adatokkal szolgál az Erste Bank lakáshitel kalkulátor, mégis a legpontosabb adatot a fiókban, illetve a benyújtott hitelbírálat után tudhatunk meg. Minden ügyfél különböző, a hitelbírálat mindenkit egyenként, egyéni helyzet alapján sorol be, ez alapján a valóságban akár csökkenhet és akár növekedhet is a lakás törlesztő részlete a kalkulátorhoz viszonyítva.

  
Iktatva: Erste, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752