0

Erste Bank lakáshitel

Az Erste Bank lakáshitel jelenleg többféle akcióval is igénylehető, igen vonzó ajánlatokkal várják leendő lakáshitelt igénylő ügyfeleiket. Árfolyamkockázat nélküli forint alapú lakáshitelt, 0% kezelési költséggel, 6 hónapos kamatperiódussal, valamint az értékbecslési díj elengedésével vehetünk fel az Erste Banktól.

Amennyiben a munkabérünk Erste Bankos bankszámlára érkezik, valamint havonta legalább két csoportos beszedési megbízásra szerződünk le, akkor a bank a folyósítási jutalékot elengedi és az egész futamidő alatt kedvezőbb kamaton törleszthetjük a lakáshitelt. Továbbá a lakáshitelt igénylők „Erste Törlesztéskönnyítő Hitelkártyát” kapnak, melynek első éves kártyadíját elengedik, és minden 3000 Ft-ot meghaladó bankkártyás vásárlás esetén 100 Ft-ot jóváírnak a lakáshitel törlesztő részletére.

Törlesztéskönnyítő hitelkártyát kapunk

Törlesztéskönnyítő hitelkártyát kapunk

A lakáshitel használt vagy új lakás vásárlására, lakó- vagy üdülőtelek vásárlására, valamint lakó- és üdülőingatlan vételére használható fel, továbbá lakó- vagy üdülőingatlan építésére, lakásfelújításra, korszerűsítésre, bővítésre költhető. Amennyiben már rendelkezünk lakáscélú hitellel, akkor azt a hitelt új Erste Bankos lakáshitel felvételével akár ki is válthatjuk.

A lakáshitel felvételének egyik feltétele legalább havi százezer forint nettó jóváírás az Erste Bank számlára; ha munkabér érkezik,  akkor a lakáshitel maximális futamideje 30 év, ha nem munkabér, akkor 25 év. A lakáshitel igénylő nem szerepelhet a KHR-listán, valamint ha házastárssal rendelkezik, akkor a házastársnak is kötelező az ügyletben adóstársi minőségben feltűnni. A lakáshitel felvételekor ingatlanfedezet biztosítása kötelező, melyet a forgalmi érték maximum 80%-áig lehet beszámítani.

  
Iktatva: Erste, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752