1

FHB Bank lakashitel

FHB Bank lakáshitel új vagy használt lakás vásárlására, építkezésre, vagy már meglévő ingatlan korszerűsítésére, felújítására, modernizálására igényelhető. Akar 5 évre előre kiszámítható a törlesztő részlet, mellyel sok bankot megelőz az FHB Bank. Manapság az is nagyon barátinak számit, ha az ember fel évre vagy évre tudja előre, hogy mennyi lesz a lakáshitelének a törlesztő részlete. A hitel kizárólag magyar forintban igényelhető, ezzel a devizahitelek esetében tapasztalható árfolyam különbözet okozta kellemetlenségétől is megóvhatjuk magunkat.

Az FHB Bank lakáshitel esetében is fennáll a lehetőség, hogy államilag támogatott lakáshitelt igényeljünk. A kamattámogatás esetén, akar a lakáshitel futamidejének lejártáig kamatkedvezményt kaphatunk, melyet, ha havi szinten kiszámolunk és beszorozzuk a futamidővel, akkor láthatjuk, hogy egy igen jelentős összeget spórolhatunk (öt eves futamidő esetében).

Az FHB Bank elengedi a folyósítási jutalékot

Az FHB Bank elengedi a folyósítási jutalékot

Az FHB Banknál legkésőbb 2013. május 31-ig befogadott és 2013. július 31-ig szerződött FHB Bank lakáshitel esetén a Bank elengedi a folyósítási jutalék 100%-át. Ha új lakást kívánunk vásárolni, akkor Budapesten es a megyei jogú varosok mindegyikében maximum 12,5 millió forint, egyéb településen maximum 10 millió forint igényelhető. Amennyiben felújításra, vagy korszerűsítésre kívánjuk a lakáshitel összeget fordítani, akkor maximum 5 millió forintot kérhetünk.

A hitel futamideje maximum 30 év lehet, melyben maximum 5 év lehet a turelmi idő – ha igényeljük. A kamattámogatás maximum 20 év lehet. Az FHB Bank lakáshitel felvételének legfontosabb kritériuma, hogy a lakáshitel igénylő magyar állampolgár legyen, vagy állandó magyarországi lakhellyel rendelkező külföldi állampolgár. Új lakás vásárlása vagy építése eseten akár egyedülálló vagy gyermektelen személy is igényelheti a lakáshitelt. Nagykorú, maximum 1 gyermeket nevelő igénylő esetében a maximális életkor 35 év lehet, amennyiben több gyermeket nevel, akkor 45 eves kor a kérelem benyújtásának idejében.

  
Iktatva: Felújítás, FHB, Kiváltás, Lakáshitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "FHB Bank lakashitel"

  1. Krizsán Gábor szerint:

    Használt lakást szeretnék vásárolni,ehez szeretnék hitelt fölvenni

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752