0

Lakáshitel Erste Bank

Az Erste Bank által nyújtott lakáshitel több célra is felvehető. Felhasználhatjuk használt- vagy új lakás vásárlására, telek megvásárlására, mely lehet lakó- vagy üdülőtelek. Továbbá építhetünk a lakáshitel összegéből lakó- vagy üdülőingatlant, de akár emeletráépítésre, tetőtér beépítésre és olyan bővítésre is költhetjük mely legalább egy teljes szobával növeli az ingatlan méretét. Ezeken kívül felújításra is költhetjük a lakáshitel összegét. Az Erste Bank lakáshitel esetében egyedinek mondható, hogy meglévő lakáshitel kiváltására is fel lehet használni.

A lakáshitel abban az esetben vehető fel, ha van elég jövedelem a havi törlesztő fizetéséhez, valamint akkor, ha ingatlan biztosítékkal rendelkezik a hitelfelvevő, ugyanis ingatlanfedezet nélkül, nem kaphatja meg a lakáshitelt. Az Erste Bank a hitel fedezeti érték 75%-ig maximálja a rendelkezésre bocsájtható hitelösszeget.

Ház vásárlására is fordítható

Ház vásárlására is fordítható

A lakáshitel akkor vehető fel, ha az igénylő nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) negatív adóslistáján és természetesen a bank saját eljárásrendje szerint is fogja értékelni az adóst, illetve adóstársakat és esetleges zálogkötelezetteket. Ha a hiteligénylő rendelkezik házastárssal vagy élettárssal, abban az esetben neki is kötelező szerepelnie a hitelügyletben.

Az Erste Bank minimális elvárása, hogy legalább a mindenkori minimálbér összegét megkapja a lakáshitel igénylő mint rendszeres jövedelmet, amennyiben nem rendszeres jövedelemmel rendelkezik, legalább netto havi 100 ezer forintot kell igazolnia. Az egész háztartás jövedelme növelhető bizonyos adóstársak vagy esetleg kezesek bevonásával.

  
Iktatva: Erste, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752