0

Lakáshitel gyorsan

Lakáshitel gyorsan úgy igényelhető, ha a pénzintézet weboldalán átnézzük a kalkulátorokat, és a megfelelő kalkulátor kiválasztásával végzünk egy gyors kalkulációt, hogy ki tudjuk számolni mennyi lesz a lakáshitel havi törlesztő részlete, mennyi ideig kell majd fizetnünk, mekkora összeget vehetünk fel és mekkora értékű ingatlan fedezet kell hozzá.

Ezek után annyi dolgunk van, hogy a bank weboldalán visszahívást kérünk egy direkt erre hivatott online felület kitöltésével. Általában megadják, hogy 24 vagy 48 órán belül visszahívnak, de általában még aznap ez megtörténik, ha nem sokkal munkaidő vége előtt írunk Nekik. Visszahívás során néhány gyors adatot le kell egyeztetni, hasonlókat, mint a kalkuláció során.

Gyorsíthatjuk a lakáshitel igénylést

Gyorsíthatjuk a lakáshitel igénylést

Lakáshitel gyorsan még úgy igényelhető, ha felhívjunk a bank lakáshitel igénylésére megadott telefonszámát, időpontot egyeztetünk személyes ügyintézésre. Gyorsítható a dolog, ha a telefonálás alatt letisztázzuk, hogy milyen papírokra, dokumentumokra van szűkség igényléskor. Ezeket a papírokat is gyorsan be kell szerezni, minél előbb megvannak, annál gyorsabban jutunk a lakáshitel összegéhez.

Miután minden papírt beszereztünk, és az előre megbeszélt időpontra a fiókba értünk, nincs más dolgunk, mint leadni hiánytalanul a dokumentumokat, és megvárni a bank döntését. Amennyiben minden stimmel és az értékbecslés is megvolt, a lakáshitel gyorsan folyósítható, melyet kérhetünk az adott banknál vezetett bankszámlára, másik számlára, vagy készpénzben is akár, de ezeket adott intézet határozza meg.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752