1

Lakáshitel nyaralóra

Lakáshitel nyaralóra is kérhető, attól függ, hogy milyen lakáshitel típust választunk. Több féle lakáshitel igénylehető nyaraló vásárlására is. A bankok, hitelintézetek általában csak annyit kötnek ki, hogy az ingatlan melyre a hitelt felvesszük, tehermentes legyen, és nem lehet rajta végrehajtási jog. Továbbá még a nyaralónak forgalomképesnek kell lennie, tehát nem romos, és nem vályogból készült ingatlannak kell lennie.

A különböző lakáshitel konstrukcióknak köszönhetően építhetünk új nyaralót is, de vehetünk használtat is. A nyaraló értéke nem haladhatja meg a felveendő lakáshitel 70-80% át, hacsak nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű önerővel. A hitel összege, amit felvehetünk banktól függően 1 millió és 35 millió forint között mozog, mely sok mindentől függ.

Érdemes a Balatonnál nyaralót venni

Érdemes a Balatonnál nyaralót venni

A nyaralóra felvett lakáshitel futamideje 1-től 30 évig terjedhet. Nyaralót érdemes minél nagyobb értékű helyen építeni vagy vásárolni, így akár mint befektetés is megtérülhet, hiszen, ha egy régi nyaralót felújítunk, akkor sokkal magasabb áron adhatjuk el mint amennyiben a nyaraló és a hitel került.

Érdemes a Balaton északi, keleti és délkeleti partján telket vennünk és építkeznünk rá, főleg Tihany környéke, és a Balaton parti nagyvárosok a legfelkapottabb és legértékesebb területek. Lakáshitel felvételéhez a legideálisabb a felsorolt környékeken vesszük meg a nyaralót. Ha kiadni szeretnénk később, akkor itt kérhetünk a kiadásért a legmagasabb összeget.

  
Iktatva: Lakáshitelek

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Lakáshitel nyaralóra"

 1. Horti György szerint:

  T. Hitelközvetitő!

  Bp. XXIII. kerületben szeretnék 40 m2 nyaralót vásárolni 480 m2 telekkel amelynek eladási ára 7,5 millió forint. Összesen 4 millió forintra lenne szükségem.
  A jövő évben elérem a nyugdíjkorhatárt. jelenlegi jövedelmem: 300 ezer forint, nyugdíj ellátásom 200 ezert forint körül várható.
  Vannak saját tulajdonú ingatlanjaim amelyekből bérleti díj bevételem évi 1 millió forint.
  Mely a legkedvezményesebb hiteldíjmutatóval tudom igénybe venni a hitelt.
  Milyen havi díjfizetés és járulékos költségek és kiadások mellet tudok hitelt felvenni.
  Várom a szíves válaszuk.

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752