0

OTP Bank lakáshitel

OTP Bank lakáshitel igényelhető az OTP Bank megannyi fiókjában, de visszahívást is kérhetünk telefonon.Az OTP Bank lakáshitel felvételének a célja új vagy használt lakás vagy ház vásárlása illetve építése, mar meglevő lakás vagy ház építése, valamint új es régi lakás vagy ház felújítása, korszerűsítése, modernizálása. Az igenyelt lakáshitel összege minimum 1 millió, maximum 50 millió forint lehet, azonban ez az összeg függ az ingatlanbiztosíték arányától es az igénylő jövedelmétől.

Az OTP Bank nem számit fel a lakáshitel igénylése eseten kezelési költséget, mellyel jelentős összeget takaríthatunk meg. Továbbá, ha az OTP Banknál nyitunk bankszámlát, es a jövedelmünket oda kérjük a munkáltatónktól utaltatni és legalább két csoportos beszedési megbízásra kötünk szerződést, akkor magas kamatkedvezményben is részesülhetünk. A hitel fedezetéül elfogadható az üdülési telek, üdülő, családi ház, építési telek belterületen, hétvégi ház, társas- vagy szövetkezeti házban levő lakás.

Jelentős kedvezményhez juthatunk

Jelentős kedvezményhez juthatunk

 Az OTP Bank lakáshitelt 18 éven felüli természetes személy igényelheti, aki nem szerepel a KHR listán, es rendszeres havi bevétellel rendelkezik. Amennyiben havi rendszeres jövedelemmel rendelkezünk, abban az esetben legalább a havi minimálbérnek megfelelő összeget kell, hogy kapjuk. Szükséges meg, hogy a hitelben szereplő egyik személy elő mobiltelefon vagy vezetékes telefon előfizetéssel rendelkezzen.

A hitelcélt minden esetben igazolni kell, a törlesztés csak OTP Bankos saját bankszámlaszámról történhet. A folyósítás egy összegben történik átutalással vagy készpénzben, megállapodástól függően. Az OTP Bank lakáshitel esetén kötött szerződést közjegyzőnél közokiratba kell foglalni. a lakáshitel törlesztése havi annuitással történik, melyet mindig időben rendezni kell. Az OTP Bank esetében ez minden hónap 4. napját jelenti. Amennyiben ez nem munkanap, ebben az esetben a következő munkanapon kell rendezni a törlesztő részletet.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, OTP Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752