0

Unicredit Bank lakáshitel

Unicredit Bank lakáshitel konstrukcióból több féle is létezik. Jelenleg a legjobban ajánlott az előrelátó hitel, mellyel az ügyfeleket a törlesztéssel és a hitellel kapcsolatos legtöbb információval jó előre ellátják. Ennek előnye, hogy a lakáshitel igénylő sokkal több információval fog rendelkezni, mint ez előtt bármikor.

A Unicredit Bank lakáshitel felvétele esetén a bank kiad egy igazolást arról, hogy a következő fél évben, mennyi lesz fixen a törlesztő részlete. Ezt hitelösszeg-igazolásnak nevezik. Ez a típusú lakáshitel csak új és használt lakás és ház vásárlására vehető fel. A maximálisan felvehető hitelösszeg 40 millió forint, a minimális összeg 1 millió forint. A futamidő minimum 2 év, maximum 30 év.

Előre fixált törlesztő részlet

Előre fixált törlesztő részlet

 A leglényegesebb az Unicredit Bank lakáshitel esetében, hogy a hitel törlesztő részlete és a kamat fixálható! Ezeket 1, 3, 5 vagy 10 évre fixálhatjuk. Így jó előre ki tudjuk számítani, hogy mennyi lesz a havi annuitásunk az adott lakáshitel esetében. A hitel igénylésének egyik feltétele, hogy az igénylő valamilyen ingatlan fedezetet birtokol. Az igénylőnkorának legalább 18 évesnek kell lennie, és a hitel lejártáig nem lehet 65-nél több esztendős.

A lakáshitel igénylőnek rendelkeznie kell mobiltelefonnal, vagy vezetékes telefonnal. Legalább 2 hónapja valamelyik Magyarországon található banknál vezet egy folyószámlát. Jövedelmet illetően legalább havi rendszerességű minimum a minimálbér összegét meghaladó nettó jövedelemmel rendelkezik és legalább négy hónapos munkaviszonnyal rendelkezik, ahol már a próbaidőt letöltötte. Amennyiben nem bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik, úgy vagy legalább egy éve vállalkozónak kell lennie vagy nyugdíjasnak.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Unicredit Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752