0

Volksbank lakáshitel kalkulátor

Volksbank lakáshitel kalkulátor letölthető egy Excel formátumú táblázatként a bank weboldaláról. A táblázat minden igényt kielégítő és részletes, de egyben érthető, átlátható, és könnyen használható is. A táblázat felső legördülő menüjéből kiválasztható az általunk felvehető lakáshitel típusa.  Ezekről a lakáshitel konstrukciókról részletes leírás található a Volksbank weboldalán, érdemes őket, egyenként, elolvasni és értelmezni

Miután eldöntöttük, hogy melyik lakáshitel szimpatikus, kiválasztjuk a nekünk megfelelőt a táblázat tetején. Ez után a kölcsön összegét kell beírni, valamint a futamidőt, melyet hónapokban kell megadnunk. Alatta ki kell töltenünk a szerződéskötési díjat, és ez alatt találjuk meg az értékbecslő fix díját, mely valamivel több, mint 30 ezer forint.

Egyszerűen kiszámolhatjuk a törlesztő részletet

Egyszerűen kiszámolhatjuk a törlesztő részletet

Fixen találjuk még az ingatlan nyilvántartási díjat, az átutalás díját, valamint a tulajdoni lap 8250 forintos költségét. A végén pedig a havi számlavezetési díj és az éves kártyadíj van feltűntetve. Ha mindent kitöltöttünk, akkor végén egy nagy táblázatban hónapra lebontva találjuk meg a havi törlesztő részletet, ahol a kamatot és a tőkét külön is láthatjuk.

Természetesen a Volksbanknál is érvényes, hogy az általunk készített kalkuláció és a bank szakemberei által kiszámított kalkuláció nem biztos, hogy azonos lesz; ez az ügyfél minősítésénél fog majd eldőlni. A weboldalon a lakáshitel kalkulátoron kívül még található lakáshitel összehasonlító táblázat, mely segíthet eligazodni a választásban.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Volksbank Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752