Hírek közalkalmazotti és Első lakáshitel témában

Lakáshitel kamatok összehasonlítása

Lakáshitel kamatok összehasonlítása

Lakáshitel kamatok összehasonlítása nem különösebben nehéz hiszen a lakáshitel piacon jelenleg nem túl sok konstrukció érhető el. Jelenleg a piaci kamatozású lakáshitel és az államilag kamattámogatott lakáshitel konstrukció igényelhető. A piaci kamatozású lakáshitel az alapkamattal párhuzamosan változhat, ami azt jelenti, hogy ha a magyar jegybank csökkenti az alapkamatot akkor csökken,… Tovább: Lakáshitel kamatok összehasonlítása»

Közalkalmazotti hitel 2014

Közalkalmazotti hitel 2014

2014-ben akár Kamatmentes lakáskölcsönt kaphatnak a közalkalmazottak egy bizonyos közalkalmazotti hitel konstrukcióban, melyet akár a devizahiteleik forintosítására is felhasználhatnának. A jelenlegi magyar kormány egy, a közszolgálatban dolgozók részére speciálisan kidolgozott kedvezményes otthonteremtési program kidolgozásán fáradozik, mely kamattámogatást, és hosszú futamidő által is nyújtott kedvező törlesztő részleteteket segítene elő, sőt, az önrészt… Tovább: Közalkalmazotti hitel 2014»

Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel

Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel

Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel igénylése 2014 is lehetséges. Ez a hitel indirekt módon kedvezményes, hiszen kamattámogatást nyújt a felvevőinek, tehát nem a lakáshitel felvétele lesz ingyenes vagy olcsó, hanem magának a lakáshitel konstrukciónak a kamatozásánál jelentkezik a könnyítés, mely által a havi törlesztő részlet sokkal alacsonyabb, mint egy piaci alapú lakáshitel… Tovább: Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel»

Közalkalmazotti lakáshitel 2014

Közalkalmazotti lakáshitel 2014

A közalkalmazotti lakáshitel 2014-ben is is felvehető, méghozzá egészen kedvező kondíciókkal pályázhatnak érte azok, akiket az állam alkalmaz Magyarországon. A kedvezményes közalkalmazotti lakáshitel konstrukciót a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium dolgozói vehetnék első körben igénybe, de remélhetőleg az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók is hamarosan részesülhetnek benne…. Tovább: Közalkalmazotti lakáshitel 2014»

Közalkalmazotti lakáshitel 2013

Közalkalmazotti lakáshitel 2013

Közalkalmazotti lakáshitel 2013-ban is igényelhető kedvező kondíciókkal. Az erre a konstrukcióra jogosultak lehetnek a közalkalmazottak, bírók, ügyészek, igazságügyi alkalmazottak, akik az állami alkalmazottak lakáskölcsöneihez kapcsolódó állami kezességre is jogosultak lehetnek. Ennek a feltétele a határozatlan idejű munkaviszony, mely legalább már három éve folyamatosan fennáll, nem tölti felmondási ideje, és nincs… Tovább: Közalkalmazotti lakáshitel 2013»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752