Hírek pénzintézet és Első lakáshitel témában

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Azok, akik a lakáshitel igénylése mellett döntenek azért, hogy megtudják vásárolni álmaik otthonát, nincsenek egyszerű helyzetben. Manapság már korántsem annyira könnyen lehet hitelhez jutni, mint jó tíz éve, a válság előtt. A megfelelő jövedelem például elengedhetetlen feltétele annak, hogy valaki sikeresen megkaphassa a kölcsönt, így jogosan merülhet fel a kérdés,… Tovább: Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?»

Hogyan történhet a lakáshitelek leggyorsabb összehasonlítása?

Hogyan történhet a lakáshitelek leggyorsabb összehasonlítása?

Azok, akik eldöntötték, hogy saját ingatlant vásárolnak, nincsenek könnyű helyzetben. Vannak persze szerencsések, akik rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy ki tudják egészében fizetni gond nélkül a vételárat, ám sokan kényszerülnek arra, hogy lakáshitelt igényeljenek a vásárláshoz. Egyre több bank és pénzintézet található ma Magyarországon, nem mindig egyszerű megtalálni közülük az épp… Tovább: Hogyan történhet a lakáshitelek leggyorsabb összehasonlítása?»

Miért fontos a lakáshitel igényléshez a jövedelem?

Miért fontos a lakáshitel igényléshez a jövedelem?

A gazdasági válság bekövetkezte óta a bankok jelentős szigorításokat hajtottak végre. Míg korábban könnyebben hitelhez lehetett jutni,manapság már igen komoly feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valakit hitelképesnek nyilvánítsanak a pénzintézetek. Az egyik legfontosabb feltétele a lakáshitel igénylésnek, hogy a lakáshitel igénylője rendelkezzen egy fix havi jövedelemmel. Miért fontos a lakáshitel… Tovább: Miért fontos a lakáshitel igényléshez a jövedelem?»

Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak?

Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak?

Azoknak, akik most gondolkodnak lakáshitel igénylésen álmaik otthonának megvásárláshoz, fontos tudnivaló, hogy több bank ajánlatát is meg kell hallgatni ahhoz, hogy a legkedvezőbb lakáshitelt megtalálják. Ebben kezdésnek nagy segítségek lehetnek a televízióban, újságokban található reklámhirdetések. A kérdés persze az, hogy minden ténylegesen úgy lesz- e, ahogy azt ezek a reklámok… Tovább: Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak?»

Minimálbérrel is kapható lakáshitel?

Minimálbérrel is kapható lakáshitel?

Manapság az emberek többsége örül annak, hogy kap egy normális, bejelentett munkát, még ha ezért csak minimálbéres fizetést is kap. Azoknak a családoknak, akiknél mind a két fél csak minimálbért keres, össze kell húzniuk azt a bizonyos nadrágszíjat, hogy hónap végére kitudjanak jönni úgy, hogy minden csekket befizettek és még… Tovább: Minimálbérrel is kapható lakáshitel?»

A lakáshitel kalkulátor kit tudja számolni mekkora önerő kell?

A lakáshitel kalkulátor kit tudja számolni mekkora önerő kell?

Azok, akik saját otthonra vágynak, nagyjából két csoportra oszthatóak. Az egyikbe azok tartoznak, akik rendelkeznek akkora összeggel, hogy kibírják vele teljes egészébe fizetni a megvásárolni kívánt ingatlant, a másikba pedig azok, akik a vásárlást lakáshitel igénylés nélkül nem tudják megvalósítani. A válság óta nem is olyan egyszerű lakás kölcsönhöz jutni,… Tovább: A lakáshitel kalkulátor kit tudja számolni mekkora önerő kell?»

Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?

Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?

Előbb- utóbb minden ember életében eljön az az idő, mikor saját otthonra kezd vágyni a szülő ház vagy épp egy albérlet helyett. Azonban első, saját lakást venni nem is olyan könnyű, ha csak nincs az ember mögött egy olyan szintű anyagi háttér, ami nem követeli meg azt, hogy hitelt is… Tovább: Lakáshitel első lakásra: mik a fontos tudnivalók?»

Lakáshitelek bankoknál

Lakáshitelek bankoknál

Lakáshiteleket főleg bankoknál szoktak igényelni az emberek, de kevesen tudják, hogy nem csak bankokhoz, hanem különböző hitelközpontokhoz, és hitelintézetekhez is fordulhatunk ha lakáshitelre van szükségünk. A lakáshitel összege nem azon múlik, hogy hol vesszük fel, hanem, hogy milyen konstrukció a legtesthezállóbb számunkra. A bankoknál a lakáshiteleket mindig nagyon szigorú körülmények… Tovább: Lakáshitelek bankoknál»

Lakáshitelek egy helyen

Lakáshitelek egy helyen

Lakáshitelek egy helyen megtalálhatóak itt a weboldalon. Nagyon sokféle témában széles körben érhető el minden információ, amely a lakáshitelek felvételéhez szükségesek lehetnek. Vannak olyan lakáshitelek ahol minden pénzintézet a legszigorúbban jár el: szükség van önerőre, jelzálogként akár több ingatlanra, legalább két magas fizetésre, sőt, akár pótfedezetre is. Azonban előfordul olyan… Tovább: Lakáshitelek egy helyen»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752