Cikkek a(z) Budapest Bank és Első lakáshitel kategóriából

A Budapest Banknál új vagy használt lakás vagy családi ház megvásárlására igényelhető jelzáloghitelt vehetünk fel. Arra is lehetőség nyílik, hogy a megvásárolni kívánt ingatlant a Budapest Banktól igényelt lakáshitelünk összegéből tehermentesítsük, amennyiben már jelzálog szerepel rajta előzőleg. Ezen kívül meglévő lakáshitelünket is kiválthatjuk, vagy lakásunk, házunk felújítására is vehetünk fel hitelt.

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

Budapest Bank lakáshitel kalkulátor

Budapest Bank lakáshitel kalkulátor

Budapest Bank lakáshitel kalkulátor a Budapest Bank weboldalán a szolgáltatások között érhető el. Flash vezérlő mindenképpen jó, hogy ha van a számítógépünkre telepítve, mert nem a hagyományos webes felületen van megoldva a kalkuláció elérése. Természetesen a lakáshitel kalkulátorhoz való eljutás a „lakossági” menüpontból lehetséges. Több féle lakáshitelhez több féle kalkulátor… Tovább: Budapest Bank lakáshitel kalkulátor»

Budapest Bank lakáshitel

Budapest Bank lakáshitel

Budapest Bank lakáshitel igényléséhez elég információ található a Budapest bank weboldalán. Itt visszahívást is kérhetünk, amennyiben kitöltjük az erre megfelelő webes felületet a honlapon. Ehhez nevet, telefonszámot, email címet, és az igényelt összeget kell megadni, valamint kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebbi fiókot és a visszahívás preferált időpontját is. Egy ellenőrző kód… Tovább: Budapest Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752